Kapanma bitince hizmet verecek

Güncelleme Tarihi:

Kapanma bitince hizmet verecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2021 23:35

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kısa süre önce hizmete giren ve tam kapanmayla eğitime ara verilen Batıkent Çocuk Gündüz Bakımevi ile ön kayıt başvuruları devam eden İşçi Blokları Çocuk Gündüz Bakımevi kapılarını tam kapanma sürecinin bitmesiyle çocuklara açacak.

Haberin Devamı

Aileler 3-6 yaş arası çocuklarını, ‘cocukhizmetleri.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden kayıt formunu doldurarak yazdırabilecek. Bakımevlerinde yabancı dil, yüzme, jimnastik, drama, tiyatro, karate ve güreş gibi spor ve sanatsal branşlarda derslerin verileceği ve 100 kişilik kapasiteye sahip gündüz çocuk bakımevi pandemi koşulları nedeniyle 36-72 ay arası (3-6 yaş) 50 çocukla eğitimlerini sürdürecek. Gündüz çocuk bakımevlerinden ABB personelinin yanı sıra belediye dışından ve sosyal yardım alan ailelerin çocukları da yararlanabilecek. Şehit ve gazi yakınlarının çocukları ile anne ve babası vefat etmiş olup bir yakını tarafından bakılan 3-6 yaş arası çocuklardan ise herhangi bir ücret alınmayacak.

Kapanma bitince hizmet verecek


MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR

ABB ayrıca merkez ve çevre ilçelerdeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması başlattı. 20 ekipten oluşan 120 personel, Başkent genelinde bin 300 mezarlıkta detaylı temizlik ve bakım çalışmasını kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Mezarlıklarda yabani ot temizliğinden tırpan işlerine, ağaç budamasından ilaçlamaya kadar birçok çalışma aynı anda gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!