Kansere karşı poz verdiler

Güncelleme Tarihi:

Kansere karşı poz verdiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2012 17:22

Babasının kanser olduğunu öğrenen lise öğrencisi Utku Demirsoy, kansere karşı başlattığı kampanya için siyaset ve sanat dünyasından isimlerinin fotoğraflarını çekip, sergiye dönüştürdü.

Haberin Devamı

Liseli fotoğraf sanatçısı Utku Demirsoy, kansere karşı başlattığı kampanya için siyaset ve sanat dünyasından isimleri bir araya getirdi. Demirsoy’un portreler ve resimler sergisi “Kansere Karşı Yalnız Değilsin” adıyla, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde (ÇSM) sergileniyor.
Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Demirsoy’un babasının kanser olduğunu öğrendikten sonra başladığı çalışma kısa sürede sonuç verdi ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Can Bonomo’dan Ayşen Gruda’ya, Radyo ODTÜ’nün sevilen sesleri Fahir, Oktay ve Ege’ye çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Türkiye gezisine hazırlanıyor

Çekimler sırasında her katılımcıdan kansere karşı bir cümlelik sloganı da video enstalasyon için kaydeden Demirsoy, yakın arkadaşlarından Fırat Ünal, Fatih Serhat Bozkır, Mert Eroğlu ve Kutay Ertürk’ten de teknik ve moral destek alarak kısa sürede çalışmasını tamamladı. Çankaya Belediyesi, Radyo ODTÜ ve IF Performance Hall’ün desteğiyle hazırlanıp ÇSM’de açılan sergi, 1 Haziran’dan itibaren İzmir, İstanbul, Bursa, Konya ve İskenderun başta olmak üzere bir Türkiye gezisine çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

29 kişi katıldı

Sergiye destek için fotoğraf çekimlerine katılan isimler ise şu şekilde:
“Ahmet Çevik, Alper Kul, Armağan Çağlayan, Aslı Omağ, Aylin Kabasakal, Ayşen Gruda, Bilge Kösebalaban, Can Bonomo, Cem Adrian, Cem Özer, Cemre Tosun, Cengiz Küçükayvaz, Deniz Oral, Ege Kayacan, Fahir Öğünç, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kuruçay, Nusret Çetinel, Oktay Demirci, Paşhan Yılmazel, Sefa Zengin, Sinan Pekinton, Süleyman Demirel, Tibet Ağırtan, Veysel Diker, Volkan Severcan, Volkan Yırtıcı, Zakkum ve Züleyha Karyağdı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!