Kamp öncesi tırpan

Güncelleme Tarihi:

Kamp öncesi tırpan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 14:18

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda; Serkan Balcı, Cenk Kaplan ve Erhan Şentürk, Erzurum kafilesine dahil edilmedi. Emre Kara ve Hurşit Taşçı ile birlikte, genç oyunculardan da kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF Birinci Ligindeki mücadelesine hazırlanan Ankaragücü’nde, Erzurum kampı öncesinde ayrılık rüzgarı esti. Geçen sezon şampiyon olan takımın önemli oyuncularından kaptan Serkan Balcı, Erhan Şentürk ve Cenk Kaplan ile yolları ayırma kararı alan Ankaragücü teknik heyeti, bu isimleri Erzurum kampına çağırmadı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile kulüple yolların ayrıldığını duyuran başarılı isimler, veda mesajı yayınlayıp, camiadan helallik istedi.
Geride kalan sezon takıma katkıda bulunan isimlerden Emre Kara ve Hurşit Taşcı da kampta yer almazken, genç isimlerden Hasan Kaya, Ahmet Can Arık, İrfan Batuhan Yılmaz, Metin İlhan ve Arda Karademir’den de kendilerine kulüp bulmaları istendi.
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen bu isimlere ayrılık kararını, kulüpteki idari işlerden sorumlu olan Emrah Yıldız tebliğ etti.
Sezon bitiminin ardından, geçen haftalarda sözleşme uzatılan oyuncularla yolların ayrılması camiada şaşkınlığa yol açarken, taraftarlarda duruma, sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Geçen yıl kadroda yer alan Sezgin Coşkun, Mehmet Taşçı ve Harun Aydın ise Mayıs ayında sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.
Sarı-lacivertliler; şu ana kadar dış transferde; Henrique Da Silva, Kehinde, Kibong, Samuel Owusu, Sedat Ağçay, Gençer Cansev, Arif Morkaya ve Yusuf Abdioğlu ile anlaşma sağladı.
2017-2018 sezonu öncesi ilk etap kamp çalışmalarını Beştepe Tesisleri’nde tamamlayan Ankaragücü, Erzurum’a geçerek ikinci etap çalışmaları için kampa girdi.
Erzurum kampında yer alan futbolcu kadrosu şu isimlerden oluştu:
“Ali Sinan Gayla, Enes Kubat, Muharrem Ozan Cengiz, Mert Aydeniz, Altay Bayındır, Emre Koyuncu, Korcan Çelikay, Muhammet Gönülaçar, Arif Morkaya, Çağatay Çeken, Ömer Bozan, Kenan Özer, Kwame Owusu, Alihan Kubalas, Yusuf Abdioğlu, Edson Da Silva, Muhammet Kehinde, Mrck Kibonk, Sedat Ağaçay ve Gençer Cansev.”
Başkent ekibi, Erzurum kampının ardından, Yeni Samsun Stadı’nın açılışında, Samsunspor ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!