Kaleci Jevric'e teklif yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Kaleci Jevrice teklif yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2006 00:00

Ankara ekibinde Aykut Kocaman’ın isteğiyle kadro dışı bırakılan Sırp kaleci Jevric’e Vitesse Arnheim ve Borussia Dortmund Kulübü talip oldu. Tecrübeli oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılacağı belirtildi.

ANKARASPOR’da teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sezon başında takımdan uzaklaştırılan kaleci Dragoslav Jevric’e, iki Avrupa kulübünden teklif geldi. Tecrübeli kalecinin, Ocak ayında takımdan ayrılacağı belirtildi.

Sırbistan Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Jevric için Hollanda’daki eski kulübü Vitesse Arnheim ile Almanya’nın ünlü ekiplerinden Borussia Dortmund devreye girdi. Mavi-beyazlılar, Jevric’i gönderip yabancı kontenjanını açmayı planlıyor. Sezon başında takımdan uzaklaştırılan ve o günden bu yana tek başına antrenmanlarını sürdüren tecrübeli file bekçisi için daha önce İngiliz Manchester City kulübü girişimde bulunmuştu. Oyuncu ve kulübü arasında anlaşma sağlanmasına rağmen, bonservis konusunda uzlaşılamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

2004-2005 sezonunun devre arasında, o zamanki teknik direktör Samet Aybaba’nın isteği üzerine başkent ekibine gelen Dragoslav Jevric, 2006 Dünya Kupası Grup eleme maçlarında, Sırbıstan milli takımının kalesini korumuş ve en az gol yiyen kaleci olmuştu.

Cem ve Djokaj yolcu

Teknik direktör Aykut Kocaman ile toplantı yapan yönetim, fazla forma şansı bulamayan Cem Yanık ile sezon başında Trabzonspor’dan takas yoluyla alınan, ancak bekleneni veremeyen Djokaj’ı devre arasında gönderme kararı aldı. Cem Yanık’a Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor ile Samsunspor’un talip olduğu belirtildi. Sezon başında Ersen Martin ve Musa Büyük’e karşılık Trabzonspor’dan takasla alınan futbolculardan Adrian Djokaj’ın ilk yarı boyunca bekleneni verememesi nedeniyle gözden çıkarıldığı ve ara transfer döneminde bu futbolcuyla da yollarını ayrılacağı bildirildi.

Seyircisiz 2.maç

Ankaraspor bu sezon ikinci kez rakip takımın cezası nedeniyle seyircisiz maça çıkacak. İlk yarının son haftasında, Trabzonspor ile boş tribünler önünde karşılaşacak olan mavi-beyazlılar daha önce de ligin 10. haftasında Bursa deplasmanında seyircisiz bir karşılaşma oynamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!