Kadınlara imaj dersi verdi

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara imaj dersi verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2008 00:00

Geçtiğimiz haftalarda halkla ilişkiler sektörünün duayenlerinden Betül Mardin’i konuk eden Beymen Kavaklıdere Mağazası’nın bu haftaki konuğu imaj danışmanı Özlem Çakır’dı.

Kadınlara önemli ipuçları verdi

Renkler ve zevkler Söyleşi için İstanbul’dan gelen imaj danışmanı Özlem Çakır, kadılara giyim ve makyaj konularında önemli ipuçları verdi. Ünlü sanatçıların fotoğraflarıyla örnekler vererek sunum yapan Çakır, ten rengiyle kıyafet renginin uyumu, beden yapısı ile kıyafetlerin uyumu gibi pek çok konuda tavsiyeler verdi.

2008-2009 sonbahar-kış modasını da anlatan Çakır, bu yıl gri ve siyah gibi renklerin yanı sıra lacivert, saks mavi, çingene pembesi, fuşya, kırmızı ve yeşil gibi renklerin de revaçta olduğunu belirtti. Çakır, kıyafette olmasa bile aksesuarlarda canlı renklerin kullanılmasını tavsiye etti. Elbisenin hükümdarlığının bu yıl da sürdüğünü belirten Çakır, vücut hatlarını ortaya çıkartan, daha sert çizgili kıyafetleri, kendine güvenen kadınların tercih edeceğini söyledi. Aksesuarlarda ise bu yıl ’clutch’ denilen koltuk altı çantaların, üst üste takılan zincir kolyelerin, platformlu ayakkabıların ve metalik fonların moda olacağını söyleyen Çakır, kalın opak çorapların ise bu kışın en gözde aksesuarı olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!