Kaçakçılara çifte darbe

Güncelleme Tarihi:

Kaçakçılara çifte darbe
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 00:00

Başkent’te düzenlenen iki ayrı operasyonda kaçakçılara çifte darbe indirildi. Olaylarla ilgili toplam dokuz kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

BAŞKENT’te düzenlenen operasyonda, 630 adet cep telefonu ile 112 milyon liralık naylon fatura ele geçirildi. Olaylarla ilgili dokuz kişi gözaltına alındı.
Ankara Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbaratlar doğrultusunda Samsun-Ankara karayolunda operasyon düzenledi.

Belirlenen araçlarda yapılan aramalarda, doğu illerinden ve İstanbul’dan Ankara’ya sokulmak istenen 630 adet çeşitli marka ve modellerde cep telefonu, 595 cep telefonu bataryası, 91 USB kablosu ile 127 adet cep telefonu kulaklığı ele geçirildi.

Kaçak cep telefonları ile diğer malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu belirtildi. Olayla ilgili dört kişi gözaltına alındı.

Naylon fatura
Diğer yandan, Aydınlıkevler’de bir muhasebe bürosuna yapılan baskında, iş yeri ile iş yeri sahibine ait iki depoda, 112 milyon liralık kesilmiş naylon fatura ele geçirildi. Olayla ilgili beş kişi gözaltına alındı.Şüpheliler hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ile Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçlarından işlem yapıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!