İyi ki varsınız kahramanlar

Güncelleme Tarihi:

İyi ki varsınız kahramanlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 23:19

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), salgınla fedakârca mücadele eden sağlık çalışanları için, Bilkent Şehir Hastanesi bölgesinde sağlık çalışanlarını sembolize eden grafitiler hazırladı.

Haberin Devamı

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşmak için geçiş noktalarından biri olan Beytepe köyü yolu ve Bilkent Bulvarı’nı kullanan vatandaşlar ile sağlık çalışanlarını, birbirinden renkli grafitiler karşılıyor. Hastane güzergâhı boyunca, 3 köprü yanağı ve 13 kolonda, doktordan hasta bakıcıya, ambulans şoföründen hemşireye kadar tüm sağlık çalışanları birçok farklı konseptte resmedildi.

İyi ki varsınız kahramanlar


ANFA Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan resim atölyesi sanatçıları ile Ankaralı grafiti sanatçılarının iş birliğiyle hazırlanan grafitiler arasında, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarının isimleri ile COVID-19 aşısı geliştiren Türk bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin’in görselleri de yer alıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Pandemi sürecindeki fedakârlıklarınıza minnettarız. İyi ki varsınız” ifadesini kullandı.

İyi ki varsınız kahramanlar

Köprü kolonlarında, doktordan hasta bakıcıya, ambulans şoföründen hemşireye kadar tüm sağlık çalışanları birçok farklı konseptte resmedildi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!