İstihdam olanağı sağlıyor

Güncelleme Tarihi:

İstihdam olanağı sağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 15:30

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel Ankara Lojistik Üssü’nün büyük istihdam olanağı sağladığını söyleyerek, “Firma sayısının 400’e, çalışan sayısının da 4 bin kişiye ulaşmasıyla Ankara Lojistik Üssü hepimizin gururudur” dedi.

Haberin Devamı

OSTİM Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’i ziyaret etti. Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ankara Lojistik Üssü hem Ankara’mız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir” dedi.

3 bin tır ve kamyon

Ankara Lojistik Üssü’nün büyük bir istihdam olanağı sağladığını söyleyen Yüksel “80 firmanın faaliyet gösteriyor olması ve yaklaşık 700 kişinin istihdamının ötesinde projenin tamamlanmasıyla firma sayısının 400’e, çalışan sayısının da 4 bin kişiye ulaşması, 3 bin tır ve kamyon/gün yoğunluğu olması beni çok heyecanlandırıyor. Kapalı alanları, ofisleri, restoranları, barları ve kafeteryaları ile şoförlerin duş, tuvalet, terzi, çamaşır yıkayabilme gibi ihtiyaçlarını da karşılayabilecekleri sosyal alanlar ile Ankara Lojistik Üssü hepimizin gururudur” dedi.

Haberin Devamı

Üs marka olacak

Ankara’nın lojistik üssü olma açısından çok önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen Yüksel, “Ankara, ülkenin en doğusuna da en batısına da eşit uzaklıktadır. Yatırımcılar için büyük önem taşıyan maliyet hesabının en önemli kalemi olan nakliye masrafları açısından Ankara çok doğru bir noktada yer almaktadır. Ülkenin dört bir tarafına güvenli bölünmüş yollarla bağlanması, Avrupa’nın en iyi hava limanına sahip olması, ülkemizin demiryolu ağının merkezinde bulunması ve de hızlı tren bağlantıları Ankara Lojistik Üssünü marka yapmak için yeterli nedenlerdir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!