İstanbul ve Ankara sosyetesi buluştu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul ve Ankara sosyetesi buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2010 00:00

Harvey Nichols, İstanbul’un ardından Türkiye’deki ikinci, dünyadaki 12. mağazasını Ankara’da Kentpark Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Lüks moda perakende sektörünün öncülerinden Harvey Nichols’un Türkiye’deki ikinci, dünyadaki onikinci mağazası Ankara’da açıldı. Kentpark Alışveriş Merkezi’nde hizmete giren mağazanın açılışı İstanbul ve Ankara sosyetesinin ünlü isimlerini bir araya getirdi. Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan ve eşi Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış için 200 davetli özel uçakla İstanbul’dan geldi.

Büyükelçi de katıldı

Açılışa katınlar arasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, İngiltere Büyükelçi David Reddaway ve eşi Roshan Reddaway, Harvey Nichols Ceo’su Joseph Wan ile Sabancı ailesinden Özcan Sabancı, Arzu Sabancı ve Hacı Sabancı’nın yanısıra Siren Ertan Çarmıklı, Feryal Gülman, Revna Demirören, Yalçın Ayaydın ve eşi Tünalp Ayaydın, eski bakanlardan Halit Dağlı ve eşi Şenay Dağlı gibi isimler bulunuyordu.

Kurdela geç kesİldi

Kokteylle başlayan gece, koreografisini Uğurkan Erez’in üstlendiği, Yüksel Ak, Sema Şimşek, Özge Ulusoy, Alona, Merve Büyüksaraç gibi mankenlerin yer aldığı defile ile devam etti. Harvey Nichols koleksiyonlarından örneklerin sergilendiği defile davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener sahne aldı. Erener, büyük beğeni topladı. Gecenin başında planlanan kurdela kesimi, Bakan Şimşek’in yetişememesi üzerine daha geç bir saatte yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!