İşinizde hataya yer yok

Güncelleme Tarihi:

İşinizde hataya yer yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 00:00

Ankara Yemek Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (YESİAD) genel kurulu yapıldı.

Haberin Devamı

Genel kurula katılarak bir konuşma yapan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, yemek sektöründe faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarına uyarılarda bulundu. Yemek üreticilerinin yaptıkları işte hataya yer olmadığını ve denetimlerde gördükleri hiçbir olumsuzluğu affetmeyeceklerini dile getiren Temel, “Yaptığınız yemeklerde kaliteli ve güvenilir malzeme kullanmanın yanında bu malzemelerin geri izlenilebilir malzeme olmasını da istiyoruz” dedi. Yemeklerin özellikle içinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde kontaminasyona açık olduğunu belirten Temel, yemeklerin tüketicilere ulaştırılması esnasında çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!