İlk raunt yönetimin

Güncelleme Tarihi:

İlk raunt yönetimin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2006 00:00

Muhalif kanat, bilirkişinin yanlı davrandığını savunarak, yeni bir rapor alınmasını istedi. Kulüp avukatları ise davacı tarafın sayısal çoğunluğa ulaşamadığını belirtti.

GENÇLERBİRLİĞİ’nde, yönetim ile muhalif kanat arasında yaşanan mahkeme sürecinde ilk raundu, yönetim kazandı. Muhalif kanadın, Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul ve yeni üyeliklerin iptali istemiyle açtığı davanın görüşülmesine dün Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde devam edildi. Mahkeme, ’iptal isteminin’ reddine karar verdi. Gölge kabine üyeleri, konuyu Yargıtay’a taşıyacaklarını söyledi. Muhalif kanat avukatları, bilirkişinin yanlı davrandığını ve hazırlanan raporun da ibraz edilen belgelere uygun olmadığını savunarak, bilirkişinin reddini ve yeni bir bilirkişi heyetinden rapor alınmasını istedi.

Gençlerbirliği Kulübü’nün avukatları ise bilirkişi raporunun, hüküm tesisine elverişli olduğunu kaydederek, "Alınan rapor ile davacı tarafın iddia ettiği gibi genel kurulun iptalinin sonucunu doğuracak sayısal çoğunluğa, davacı taraf ulaşamamaktadır" dedi. 26. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen, Mart ayında yapılan olağanüstü kongredeki tüzük tadilatlarının iptali istemiyle ilgili dava ise 27 Aralık tarihine ertelendi. Bu arada kırmızı siyahlı disiplin kurulu, kesin ihraç talebiyle kendisine sevkedilen 7 üyenin durumunu yarın görüşecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!