İletişimciler okuma isteğine ses verdi

Güncelleme Tarihi:

İletişimciler okuma isteğine ses verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2012 21:23

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden bir grup öğrencinin girişimiyle Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Meslek Lisesi’ne gönderilmek üzere kitap kampanyası başlatıldı.

İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Rasim Şanlıtürk, kitapların işitme engelli öğrencilerin okuduğu liseye 16 Nisan’da teslim edileceğini duyurdu. Sloganlarının “Haydi! El uzat okuma isteğine, sussun cahilliğin sesi senin desteğinle” olduğunu belirten Şanlıtürk, kampanyayı şöyle anlattı:
“Hocalarımızın desteklediği kampanyamız için Mungan-Kavram Yayınevinin de katkısıyla, çocukların yeni kitapları olsun diye Türk ve Dünya Klasikleri ile öykü setlerini satın aldık. Normalde diğer kitap kampanyalarında eski kitaplar toplanıyor. Hatta insanlar kendi kişisel kütüphanelerini oluşturdukları için işlerine yaramayan eski kitapları bağışlıyorlar. Biz de bu nedenle yeni kitaplar alarak destek sağlamayı düşündük. Henüz bu başlangıç, kampanyalarımız için sponsorlar arıyoruz. Kampanyamızı geniş çapta gerçekleştirmek için herkesten destek bekliyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!