İkisi de hedefi 12’den vurdu

Güncelleme Tarihi:

İkisi de hedefi 12’den vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2013 00:00

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ankara çıkarması vardı. Ankara Kalkınma Ajansı, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve Ankara Ticaret Odası, ortak kurdukları standda öncelikle Başkent’i tanıtırken bu yıl ikincisi gerçekleşecek Shopping Fest ve üzerinde önemle durulan sağlık turizmini ön plana çıkardı.

Haberin Devamı

Fuarın en büyük katılımcı ülkesi olan Türkiye’nin standları Kültür ve Turizm Bakanlığı önderliğinde kurulurken, Ankara standı en merkezi alanda Ruslara görücüye çıktı. Ankara’nın ve gerçekleşecek Shopping Fest’in tanıtımına yönelik hediyelik eşyaların ve sekiz dile çevrilmiş broşürlerin dağıtıldığı standda zaman zaman izdiham yaşandı. Bu arada Kültür ve Turizm Bakanlığı enformasyon bankolarıyla beraber Ankara standının da aralarında bulunduğu turistik şehirlerin standlarında ücretsiz dağıtılan Rusça Tempo Travel Dergisi de büyük ilgi gördü. Tempo Travel dergisi, Berlin fuarında dağıtılan Almanca versiyonundan sonra Rusça sayısıyla Moskova’daydı. Bu iki şehirde yapılan uluslararası turizm fuarlarında boy gösteren Tempo Travel’a, ilgi büyüktü.
Yılda dört kez yayımlanan Tempo Travel’ın yabancı edisyonları hız kesmiyor. 2012’yi Londra’daki Dünya Turizm Fuarı’nda (WTM) yer alan İngilizce sayısıyla kapatan seyahat dergisi, 2013’e de iki uluslararası turizm fuarıyla girdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan Tempo Travel’ın, kuşe kağıda basılı ve kalın kapaklı yabancı sayılarının içeriği, Türkiye’nin turistik bölgelerini anlatan yazı ve fotoğraflardan oluşuyor. İngilizce, Almanca ve Rusça edisyonlar, Türkiye’de de satışa sunuluyor.saatlere kadar devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!