İkinci Otonomi geliyor

Güncelleme Tarihi:

İkinci Otonomi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 15:56

Ankara’da otomobil alışveriş ve ticaret merkezi Otonomi’den sonra Sincan’da hayata geçen VEGA Otonomi de açılış için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) ve NATA Holding tarafından hayata geçirilen ve resmi açılışı yakında gerçekleştirilecek olan VEGA Otonomi’de faaliyet başladı. Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) Başkanı Gökhan Çalışkan şu bilgileri verdi:

“Başkentimizi otomotiv sektörünün ana merkezi haline getirecek ve yakında resmi açılışı gerçekleşecek olan VEGA Otonomi’de açılış heyecanını tüm meslektaşlarımızla ve bölge halkımızla birlikte yaşıyoruz; bölge kalkınmasına sağlayacağı faydalarla birlikte sektörümüz için de önemli bir adım oldu. Akyurt’ta faaliyete geçen Otonomi, bölgenin çehresini nasıl değiştirdiyse şimdi Sincan da bu değişimi yaşayacak. Bölgemiz hızlı sanayileşme sürecini sürdürürken böyle kusursuz planlanan bir merkezin hayata geçmesi Ankara’mıza önemli bir katma değer sağlayacak.”

Haberin Devamı

Merkezde sadece otomotiv sektörü değil, sektörü besleyecek farklı birimlerin de yer alacağını ifade eden Çalışkan, “Çok yönlü bir yaşam merkezi kurguladık ve hayata geçirdik. 151 adet showroom ve 57 adet ofis katı yanında banka, noter, ekspertiz merkezi, ihale merkezi, sigorta şirketleri, avukatlık ve hukuk büroları, araç kuaförü, araç fotoğraf stüdyoları, danışmanlık merkezleri gibi yan hizmet birimleri yer alıyor. Bununla birlikte ziyaretçiler, temel ve sosyal ihtiyaçlarına da cevap verecek kafe, restoran, dinlenme alanları gibi pek çok donatılara da erişebilecekler.”

İkinci Otonomi geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!