İki tekerle işe gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

İki tekerle işe gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2020 17:03

Başkent’te, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında EGO Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği #işebisikletlegidiyorum etkinliğine katılan vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haberin Devamı

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çok sayıda etkinlik Başkentlilerle buluştu. EGO Genel Müdürlüğü de, ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik’ teması kapsamında kent içi ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını teşvik ederek farkındalığın artırılmasını sağlamak amacıyla #işebisikletlegidiyorum etkinliği düzenledi.

İki tekerle işe gidiyorum


FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara çağrıda bulunan EGO Genel Müdürlüğü’nün bu çağrısına destek veren vatandaşlar, #işebisikletlegidiyorum etiketini kullanarak, işe bisikletle giderken çektikleri fotoğrafları paylaştı.

İki tekerle işe gidiyorum

7. CADDE’DE OTOMOBİLSİZ KENT GÜNÜ

Haberin Devamı

EGO Genel Müdürlüğü, Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde, yaya ve bisikletli haklarına dikkat çekmek amacıyla, Bahçelievler Aşkabat Caddesi’nde (7. Cadde) ‘Otomobilsiz Kent Günü’ etkinliği de düzenledi. Ankara Valiliği’nden alınan izin doğrultusunda Akşabat Caddesi 14.00-16.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılırken, Başkentliler cadde üzerinde hem bisiklet kullandı hem de yürüyüş yaptı.

İki tekerle işe gidiyorum

EGO Genel Müdürlüğü’nün çağrısına duyarsız kalmayan vatandaşlar #işebisikletlegidiyorum etkinliğine destek verdi.

BAKMADAN GEÇME!