İdmandaki tartışma kulübün bahanesiydi

Güncelleme Tarihi:

İdmandaki tartışma kulübün bahanesiydi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2020 00:36

Kiralandığı takım olan Dinamo Kiev’e dönen ve Ukrayna basınına konuşan Portekiz asıllı Lüksemburglu oyuncu, “Başkent ekibi, kiralama bedelinin yarısını ödeyemedi. Kulusiç ile yaşadığım tartışma bahane olarak kullanıldı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde yeni sezonla ilgili çalışmalar sürerken, yönetim ligin ilk maçına sahaya yenilenmiş kadro ile çıkmanın planlarını yapıyor. Bir taraftan da eski dosyalar ve yeni arayışlarla ilgili iddialar ortaya atılıyor.
Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, transfer yasağında son aşamaya geldiklerini belirtip, “Sevgili Ankaragüçlüler, transfer yasağıyla ilgili son aşamadayız. Beklenen, özlenen kalitede bir takımı sizlere pazar günü seyrettirmek için uğraşıyoruz. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.
Başkent ekibinde bu gelişmeler yaşanırken, geride kalan sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala, takım arkadaşı Ante Kulusiç’e yumruk attığı gerekçesi ile Galatasaray maçı öncesinde kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilen Gerson Rodriques, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, Ankaragücü’nden ayrılış sürecinin, medyaya yansıdığı şekilde olmadığını ileri sürdü.

FIFA’DAN ÇOK UYARI ALAN BİR KULÜP

Ankaragücü’nden ayrılma sürecinin son derece barışçıl geçtiğini anlatan Rodriques, “Gazetecilerin yazdığı gibi kavga olayıyla hiçbir alakası yok. Şunu söyleyeyim, Ankaragücü 600 bin Avro olan kiralama bedelinin yarısını, kulübüm Dinamo Kiev’e ödeyemedi. FIFA’dan çok fazla uyarı alan bir kulüp. Takım arkadaşımla yaşadığım olay sadece bahane olarak kullanıldı. Kaldı ki bu da bir tartışmaydı. Antrenmanlarda bu tip tartışmalar her zaman olur.”

BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAMAK İSTİYOR

Geleceği hakkında da konuşan Gerson Rodriques, “Kariyer hedeflerim arasında büyük bir Avrupa kulübünde oynamak var. Tabii şu anda Dinamo Kiev’deyim ve buraya odaklandım. Ben özel hayatımda her zaman patron olmak isteyen biriyim. Asla birileri için çalışmak istemedim. Her zaman kendi işimin patronu olmak istedim ama bu zaman zaman sıkıntılar yaşattı” diye konuştu.
Rodriques, Başkentten ayrıldıktan sonra kendi alacağı ile ilgili olarak da ödeme konusunda sorunlar yaşadığını ileri sürmüştü.

İdmandaki tartışma kulübün bahanesiydi


BİJOL TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Haberin Devamı

Rusya Premier Ligi takımlarından CSKA Moskova’da oynayan 21 yaşındaki Sloven orta saha oyuncusu Jaka Bijol, Türkiye’den gelen teklifi kabul etmedi. MKE Ankaragücü’nün kiralamak istediği futbolcu, teklife olumsuz yanıt verdi. Sloven futbolcunun CSKA ile 2023 yılının ortasına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon, CSKA forması ile 38 maça çıkan Bijol, iki gol ve bir asistlik katkı yaptı.

İdmandaki tartışma kulübün bahanesiydi


PAİNTSİL İMZA AŞAMASINDA

Haberin Devamı

Yeni sezona yeni kadro ile girmeye hazırlanan Ankaragücü, transfer çalışmalarına devam ediyor. Belçika basınında yer alan haberlere göre, Başkent ekibi, Belçika Ligi ekiplerinden KRC Genk forması giyen Joseph Paintsil ile görüşüyor. Sarı-lacivertli takımın 22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiği ve transfer tahtasının açılmasının ardından imza attıracağı belirtildi.
Genk ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden sol kanat oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti. Ganalı oyuncu Genk kulübüne 2 milyon Euro karşılığında Tema Youth takımından transfer olmuştu.

İdmandaki tartışma kulübün bahanesiydi


RİCARDO’DAN MÜJDEMİ HABER

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün Brezilyalı kalecisi Ricardo Friedrich, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, müjdeli haber verdi.
Geride kalan sezonun devre arasında A.Gücü’ne gelen Brezilyalı kaleci, eşiyle bir fotoğrafını paylaşarak, “Küçük oğlumuz yakında geliyor ve onu tutmak için sabırsızlanıyorum. Daha fazla aşık olamazdım... Siz ikiniz benim bütün dünyamsınız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!