Hüzün ve sevinci bir arada yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Hüzün ve sevinci bir arada yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

Kadın ve Gençlik Platformu Derneği, başkentte görev süreleri dolan sefireler ile yeni atanan sefireler için “Güle güle”, “Hoşgeldin” partisi düzenledi. Etkinlikte Pınar Köksal kendi bestelediği eserleri seslendirdi.

Kadın ve Gençlik Platformu Derneği, Pet Holding Sergi Salonu’nda bir etkinlik düzenledi. Köksal Eğitim Vakfı Başkanı ve Pet Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Köksal, ev sahipliği yaptığı etkinlikte kendi bestelediği eserleri seslendirdi. Etkinlikte görevi sona eren misyon temsilcilerine veda edilirken, yeni gelenlere “Hoş geldin” denildi.

Çok sayıda davetli katıldı

Etkinliğe Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Melpomeni Korneti ile ABD Sefiresi Gudrun Jeffrey, Kanada Sefiresi Raja Bailey, Slovakya Sefiresi Olga Jakabcin’in da aralarında bulunduğu bazı sefireler ve çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Rüveyda Akbay’ın konuşma yaptığı davette, başkentteki görev süresi dolan ve önümüzdeki günlerde Ankara’dan ayrılacak olan Makedonya Büyükelçisi Melpomeni Korneti ile Makedonya Müşteşarı’nın eşi Miasere Avziu’ya veda edildi.

Hoşgeldin denildi

Korneti ve Avziu, oldukça iyi duygularla buradan ayrıldıklarını dile getirdiler. Etkinlikte, geçtiğimiz günlerde başkente gelen Çek Cumhuriyeti sefiresi Helena Hubingerova ile Karadağ sefiresi Bahrua Braliç’e ise “Hoş geldin” denildi.

Konuklara müzik ziyafeti sundu

EğİTİM alanındaki yardım çalışmalarının yanı sıra besteci kimliği ile de ön plana çıkan Pınar Köksal, kendi bestelediği eserleri seslendirdi. Konuklara müzik ziyafeti sunan Köksal, büyük beğeni kazandı. Konuklar ayrıca, Pınar Köksal’ın fotoğraflarından oluşan Doğanın Coşkusu isimli fotoğraf sergisini de görme fırsatı buldu. Konuklar, zengin mönünün sunulduğu etkinlikte çaylarını yudumlarken bolca sohbet etti. Melpomeni Korneti ve Miasere Avziu’ya veda edecek olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden dernek üyeleri ve davetliler, bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Çek Cumhuriyeti sefiresi Helena Hubingerova ise Ankara’ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!