Hesap şaştı

Güncelleme Tarihi:

Hesap şaştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 10:07

Sarı-lacivertliler, bu yenilginin ardından 4 basamak geriledi. Teknik Direktör İsmail Kartal, kritik mücadelede futbol şansının yanlarında olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Antalyaspor’a 1-0 yenilen Ankaragücü’nde hesap şaştı. Deplasmanda BŞB Erzurumspor’u 1-0 yenip sıralamada 7. basamağa kadar tırmanan ve zirve ile arasındaki farkı daraltan sarı-lacivertliler, Antalyaspor’a kaybedince, 11. sıraya geriledi. A.Gücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakat ve cezalı futbolculardan yoksun kadroyla maça çıkmak zorunda kaldıklarını belirtip, “Futbol şansı yanımızda değildi” dedi.

OYUNUN KARŞILIĞI BU DEĞİL

Rakibi iyi analiz ettiklerini belirten Kartal, şöyle konuştu:
“Maç boyunca kazanmak isteyen A.Gücü vardı. Antalyaspor, duran toptan golü buldu. Bunu korumak için savunma içgüdüsüyle mücadele ettiler. Maçın geneline baktığımızda, bu kadar istekli oyunun sonucu bu olmamalıydı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Yenilgiyi hak etmedik. Belki ilk defa oynayan arkadaşlarımız vardı. Onlar da ellerinden geleni yaptı. Futbol şansı yanımızda değildi. Önümüze bakacağız.”

MHK DEĞERLENDİRME YAPSIN

Kartal, hakeminin yönetimiyle ilgili soruya ise “Bu değerlendirmeyi kamuoyu ve MHK’nin yapması gerekiyor. Bir şeyler söylediğiniz zaman ceza alıyorsunuz” yanıtını verdi. A.Gücü, ligin 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUANDI

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, “Oyuncularım müthiş bir mücadele gösterdi. A.Gücü çok koşan, mücadele eden bir takım. Onlara ayak uydurmak zorundaydık, bunu da yaptık. Gol yemeden maçı tamamlamamız önemli. Çok etkili hızlı hücumlarımız vardı. 2. golü de bulabilirdik. Önemli olan üç puandı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!