Hepimizin sabırlı olması gerekiyor

Güncelleme Tarihi:

Hepimizin sabırlı olması gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 16:03

Sezon başında, herkesin takımla ilgili umutsuz bir bakış açısına sahip olduğunu aktaran Eralp, “Arkadaşlığı üst seviyeye çıkaran ve kendine güvenen çalışkan futbolcularız. Daha fazlasını yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beştepe’de 7. yılını geçiren, Hacettepe’de 4 sezon forma giydikten sonra geçen sezon yeniden Gençlerbirliği’ne dönen Serdarcan Eralp, takım olarak daha iyi seviyeye geleceklerine inandığını dile getirdi. Kırmızı-siyahlı ekipte 10 numaralı formayı giyen ve geride kalan 5 maçta bir gol pası katkısı veren Serdarcan Eralp, “5 hafta geride kaldı. Daha yolun çok başındayız. Tuzlaspor maçında çok talihsiz bir puan kaybı yaşadık. Şartlar bizim için zor olsa takım arkadaşlarımla birlikte üst düzey mücadele vereceğiz. Hepimizin sabırlı olması gerekiyor” diye konuştu. Bu sezon oynadığı maçlarda kat edilen mesafe değerlendirmesinde öne çıkan isimlerden biri olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, şöyle konuştu: “Geçirdiğim sakatlıklardan ve kadro genişliğinden dolayı geçen sezon fazla forma şansı bulamadım. Oynama şansı bulduğumda da bunu iyi değerlendirememiştim. Açıkçası kendimi tam anlamıyla motive edememiştim. Fakat bu sezon ben için çok farklı. Birbirini tanıyan, bilen ve altyapıdan bu yana birlikte oynayan bir takım var. Bu ekibin ilerleyen haftalarda performansını yükselterek gideceğine ve daha iyi seviyelere geleceğine inanıyorum. Bunun için herkesten biraz sabır bekliyorum. Bir futbolcu bir-iki hafta kötü oynayabilir. Bu sürekli kötü oynayacağı anlamına gelmemeli. Üstünde büyük baskılar olmadıktan ve şartlar oluştuktan sonra futbolcu kendini bulacaktır.”

Haberin Devamı

GENÇ KADRODAN BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ

“Sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım içerisindeki arkadaşlık da çok üst seviyelerde. Lig başlamadan önce herkes takımla ilgili umutsuz bir bakış açısına sahipti. Maçlar başlamadan önce takım kadrosuna bakıp, karşılarında genç bir kadro görenler, umutsuzluğa kapılıyordu. Ama birbirini tanıyan ve takım içerisindeki arkadaşlığı üst seviyelere çıkarmış, kendine güvenen çalışkan futbolcuları şimdi sahada görünce beklentiler de ona göre artmaya başladı. Sezon başında ‘Bu takım maç alamaz’ deniyordu aldık, ‘Bu takım gol atamaz’ deniyordu attık. Daha fazlasını da yapacağız.”

TARAFTAR BİZİM MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ

Haberin Devamı

“Maçlar taraftarlarla daha güzel oluyor. Taraftarın daha yoğun olduğu maçlara çıkmak biz futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı. Stattaki atmosfer oynadığınız maçın havasını da çok farklı bir yere taşıyor. Bütün taraftarlarımızı her maç tribünlerde, yanımızda görmek istiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Altaş Denizlispor müsabakası, Tuzlaspor yenilgisini telafi etmemiz açısından büyük önem taşıyor. Rakip henüz galibiyet alamadı ve son basamakta. Bizi zor bir 90 dakikanın beklediğini biliyoruz. Metin Diyadin hocamızın ayrılması ile birlikte yeni bir dönem başladı. Hedefimiz, iyi mücadele ve iyi oyunla sahadan isteğimiz sonucu çıkarmak. Bunu yerine getirmek için arkadaşlarımla birlikte iyi hazırlanıyoruz. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle süreç bizim açımızdan daha zorlu geçiyor fakat kim görev alırsa elinden gelenin en iyisini yapmak için çaba harcıyor.”

Haberin Devamı

Hepimizin sabırlı olması gerekiyor

Hepimizin sabırlı olması gerekiyor

DENEYİMLİ İSİMLER LİSTENİN BAŞINDA

Gençlerbirliği’nde, Metin Diyadin ile yolların ayrılmasının ardından, teknik direktörlük görevi için deneyimli isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Beştepe’de, Hüseyin Kalpar ve Giray Bulak isimlerinin ilk planda öne çıktığı belirtiliyor. Devre arasına kadar transfer tahtası kapalı kalacak olan kırmızı-siyahlılarda, ligi bilen ve oyuncular üzerinde ağırlığını ve deneyimini hissettirecek bir ismin görev yapmasının takıma olumlu yansıyacağı konuşuluyor. Kariyerinde; Gaziantepspor, Bursaspor, Yozgatspor, Antalyaspor, Kocaelispor, Altay, Adanaspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Elazığspor ve Giresunspor olmak üzere birçok takımı çalıştıran Kalpar, Yozgatspor ve Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkarma başarısı gösterdi. Son olarak Balıkesirspor’da görev yapan Giray Bulak da kariyeri boyunca; Trabzonspor, Karabükspor, Vanspor, Göztepe, Sakaryaspor, Denizlispor, Konyaspor, Boluspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ve Antalayspor gibi takımları çalıştırdı. Karabükspor’da şampiyonluk yaşadı.

Haberin Devamı

Hepimizin sabırlı olması gerekiyor

BEŞTEPE MORAL ARIYOR

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, kulüp antrenörlerinden Medet Coşkun’un yönetiminde çalışmalarını devam ettirdi. Antrenmanda; koordinasyon ve pas organizasyonu üzerinde durulurken, son bölümünde 3 takım halinde dönüşümlü maç oynandı.

DMYTRO’DAN GOLLÜK ŞUTLAR

Antrenman bitiminde bireysel şut çalışması yapan Gençlerbirliği’nde, Ukraynalı oyuncu Dmytro Grechyshkin’in vuruşları takım arkadaşlarının takdirini topladı. Birbiri ardına düzgün vuruşlarla topu filelerle buluşturan Dmytro’yu takım arkadaşları alkışlarla tebrik ederken, maçlarda da gollük vuruşları beklediklerini aktardılar. Pendikspor karşılaşmasında sakatlanarak bir süre tedavi gören Gençlerbirliği takım kaptanı Muhammed Bayır, antrenmanı izledi. Tecrübeli oyuncu, antrenman bitiminde ise takım arkadaşlarıyla saha içerisinde sohbet etti.

Haberin Devamı

MİLLİLER YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

U15 Milli Takımı’mızın Karadağ ile oynadığı ve 6-0 kazandığı karşılaşmada, Gençlerbirliği’nin genç oyuncusu Yiğit Evin bir gole imza attı. Kırmızı-siyahlı ekipten 4 oyuncu maç için davet alırken Karadağ’a karşı 3 oyuncu sahada görev aldı. TFF Riva Tesisleri’nde oynanan ve 6-0 biten müsabakada Gençlerbirliği altyapı oyuncularından; Can Bartu Çiğir 41, Mahmut Ceyhun Alyurt 29, Yiğit Evin ise 49 dakika forma şansı buldu.

KİCK BOKSTA 11 MADALYA

Sakarya Meydan Muharebesinin yıl dönümü kapsamında düzenlenen “Son Kale Haymana Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası’nda, Gençlerbirliği takım halinde ikinci olurken, 11 madalya kazandı. Haymana Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona, 6 ilden, 34 kulüp ve 420 sporcu katıldı. Turunvada, Gençlerbirliği takım halinde ikincilik kupasını alırken; kırmızı-siyahlı sporcular; 6 birincilik, 1 ikincilik, 4 de üçüncülük olmak üzere toplamda 11 madalya aldı. Büyükler Kick Lightta; G. Melda Apaydın, Gençler Kick Lightta; Yavuzhan Mahdum, Batuhan Ünal, Rabia Aygün, Yıldızlar Kick Lightta; Öznur Ayhopa, Safiye Yayılkan, altın madalya kazandı. Gençler kategorisinde, G. Tuğba Yıldırım, gümüş madalya aldı. Gençler kategorisinde; Fatih Aygün, yıldızlar kategorisinde de Hüseyin Karaağaç, Aslı Elmira Eker ve Tuğrulhan Ünal bronz madalya kazanan sporcular oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!