Hedef rekor madalya

Güncelleme Tarihi:

Hedef rekor madalya
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 01:33

Kadrosunda Paralimpik Şampiyonu Nazmiye Muslu’nun yanı sıra İzzettin Kanat ve Yasemin Ceylan gibi şampiyon sporcuları barındıran Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Büyükler ve Gençler Halter Milli Takımı, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yapılacak Dünya Şampiyonası’nda en az 5 madalya hedefliyor.

Haberin Devamı

Teknik Komite Başkanlığını Veteranlar Dünya ve Avrupa Şampiyonu Gürsel Dedeoğlu’nun antrenörlüklerini eski milli haltercilerden Ekrem Celil, Emin Görmüş ve M. Semih Ceylan’ın yaptığı milli takım kafilesinde şu sporcular yer alıyor:
Büyükler: Nazmiye Muslu, İzzettin Kanat, Yasemin Ceylan, Kubilay Şahin, Mustafa Gül, Mehmet Doğan, Serdal Kaya, Gençler: Suat Güven, Dilfiroz Atılgan, Sibel Çam, Ömer Faruk Gönül, Şükrü Mutlu, Gamze Sayar ve Ebru Başar
Milli Takım Teknik Komite Başkanı Gürsel Dedeoğlu, hedeflerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtip, “Ankara’da başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Herhangi bir sıkıntımız yok. Başta, Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç olmak üzere bize bu imkanı sunan Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Federasyon Başkanımız Demirhan Şerefhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!