Hastane kapasitesi dört katına çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Hastane kapasitesi dört katına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2010 00:00

Çubuk’ta iki yıl önce yapımına başlanılan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nin kapasitesini dört katına çıkaracak ek binasının büyük bölümü tamamlandı.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ziya Albayrak, Ankara Bulvarı’nda hastane binasının yanında yapımı süren hastane ek binasının önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Büyük kazanç

İnşaat sahasında incelemelerde bulunan Dr. Albayrak, yapımı tamamlandığında bölge hastanesi hüviyetini kazanacak olan kompleksin Çubuk için büyük kazanım olacağını kaydetti.

Dr. Albayrak, “Ek bina yapımının tamamlanması ile eski binadaki bölümler buraya taşınacak. Çubuk her yünüyle büyük bir sağlık kompleksine kavuşacak. Bazı yerleri dört, bazı yerleri de üç kat olarak projelendirilen 19 bin 735 metrekarelik alana sahip binamızda 50 hasta odası, 50 poliklinik odası ve 30 hemşire, doktor ve benzeri oda bulunuyor. Hastanemizde beş adet ameliyathane, üç doğum odası ve üç röntgen odası olacak. Kapasitemiz böylelikle dört kata çıkacak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!