Hacettepe korkusuz geliyor

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe korkusuz geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 16:40

İkinci Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek olan Hacettepe’de Teknik Direktör Mustafa Kaplan, sezona iddialı gireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını, genç ve dinamik bir kadro kurduklarını belirten Kaplan, “Kimseden çekinmiyoruz” dedi.
Başkanlar Murat Cavcav ve Arif Ölmez ile yönetim kuruluna teşekkür eden Kaplan, şöyle konuştu:
“Çalışmalarımızı, Ankara ve Bolu’da iki etapta gerçekleştirdik. Herhangi bir sakatlık yaşamadık. Hazırlık maçlarında da çalışmaların meyvesini aldık ve kendimizi gördük. Hedefimiz, her zaman olduğu gibi ülke futboluna katkıda bulunmak, Gençlere şans verip, onların yolunu açmak. Liglerde en genç takım Altınordu’dan sonra Hacettepe. Bu gençlere tecrübe kazandırıp, onları Gençlerbirliği ve milli takıma göndermek istiyoruz. Gençlerbirliği’ne 3 yılda, 10 yuncu kazandırdık. Biz göreve geldikten sonra performansları artan Berat Ayberk Özdemir ve Mert Çetin, bu sezon Gençlerbirliği A takımına gitti. Bu oyuncuların A takıma kazandırılmasında hocamız Ümit Özat’ın Hacettepe’ye verdiği değerin önemli yeri var. Bizimle yakından ilgileniyor.”
Lige Fethiyespor ile hafta sonunda deplasmanda oynayacakları maçla başlayacaklarını hatırlatan Kaplan, “Her zamanki gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Yine, lige renk katan takım olmak istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!