Gururu yaşıyor övünç duyuyoruz

Güncelleme Tarihi:

Gururu yaşıyor övünç duyuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 13:15

10 Haziran’da göreve gelen Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve arkadaşları, Anıtkabir’i ziyaret etti. Akdaş, kırmızı-siyahlı kulübün, Cumhuriyet ile yaşıt olmanın gururunu yaşadığını belirtip, “100. yılımıza yürüdüğümüz bu yolda Türk futbolunu hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye ant içiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde, 10 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulda, kulüp başkanlığına seçilen Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu ile birlikte; divan kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu üyeleri, A ve genç takımı temsil eden oyuncular, Anıtkabir’i ziyaret edip, Ata’nın huzuruna çıktı.
Başkan Niyazi Akdaş ve beraberindeki heyet, Aslanlı yoldan geçip, Anıtkabir meydanından yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi. Akdaş, üzerinde “Gençlerbirliği Spor Kulübü” yazılı kırmızı-beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bıraktıktan sonra yönetim kurulu üyeleriyle saygı duruşunda bulundu.
Heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:
“Sevgili atamız, kurduğun Cumhuriyetle yaşıt olmanın gururunu her zaman yaşıyor, Cumhuriyetin ve başkentin takımı olmakla her zaman övünüyoruz. Senin ilkelerinden bir gün dahi vazgeçmeden, dün ve bugün olduğu gibi yarın da göstermiş olduğun yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhuriyet’imizle birlikte, milletimizle el ele 100. yılımıza yürüdüğümüz bu yolda Türk futbolunu hak ettiği seviyelere çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye ant içiyoruz. Sizi özlüyor, şükran ve minnetle anıyoruz.”

Haberin Devamı

ADANASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 1. Lig’de 2021-2022 sezonunun açılışını yapan ancak Eryaman Stadı’nda ağırladığı rakibi Eyüpspor’a 4-2 yenilerek camiayı hayal kırıklığına uğratan Gençlerbirliği, ikinci haftada deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Metin Diyadin yönetimindeki antrenman teknik-taktik ağırlıklı geçti. İdmanın son bölümünde oynanan mini turnuvayı; Arda Kızıldağ, Mustafa Seyhan, Mustafa Çeçenoğlu ve Sallalich’in takımı kazandı.

KAMPANYAYA KATILANLARA TEŞEKKÜR MESAJI

Gençlerbirliği kulübü, bir süre önce, “Haydi Gençler, Gençlerbirliği’ne nefes ver’ sloganı ile başlattığı kampanyaya katılan isimlere, resmi siteden teşekkür mesajları vermeyi sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekipte geçmiş dönemde forma giyen isimlerden; Selçuk Şahin, Sedat Yeşilkaya, Ali Cansun Begeçarslan ve Hakan Arslantaş kampanyaya destek veren ilk isimlerden olmuştu.

Haberin Devamı

YÖNETİCİ ŞAHAP YARALI’NIN ACI GÜNÜ

Gençlerbirliği yönetim kurulu üyesi ve kulüp saymanı Şahap Yaralı’nın acı günü. Yaralı’nın annesi Sabahat Yaralı, dün hayatını kaybetti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sabahat Yaralı’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!