Gündüz mali müşavir geceleri antrenör

Güncelleme Tarihi:

Gündüz mali müşavir geceleri antrenör
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2018 15:39

Çubuk'ta yaşayan Halit Erdemir, yıllar önce bıraktığı wushu kungfu sporuna olan özlemini gidermek için gençleri şampiyonalara hazırlıyor.

Haberin Devamı

Gündüz Ankara Sebze Meyve Toptancı Hali'nde mali müşavirlik yapan 38 yaşındaki antrenör Erdemir, yaklaşık 2 yıldır ilçede Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gençlere tekvando ve wushu kungfu eğitimi veriyor. Milli takıma sporcu yetiştirmek amacıyla işten çıktıktan sonra akşamları büyük bir kısmı dar gelirli 30 çocuğa eğitim veren Erdemir, çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için de çaba harcıyor. Erdemir, geçmişte babasının köy işlerini bahane ederek, çok istediği halde kendisini şehir dışındaki turnuvalara göndermediğini söyledi. 

10 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Yaklaşık 10 yıl aradan sonra gençlik hayallerini öğrencilerinin üzerinden gerçekleştirmeye çalıştığını anlatan Erdemir, “Çok sevdiğim halde babamın zorlamasıyla sporu bırakmak zorunda kaldım. Yıllarca içimde hep özlem oldu” dedi. Yaklaşık 2 yılda 60'ın üzerinde gence wushu kungfu öğrettiğini ifade eden Erdemir, şöyle konuştu:
"30'u halen spora devam ediyor. Hepsi de Ankara ve iller arasında yapılan turnuvalarda derece yaptı. 4 sporcumuz milli takıma girmeye hak kazandı. Spor yaparken çok zorluklar yaşamıştım, aynı zorlukları gençlerimizin yaşamasını istemiyorum. Gençlerin bir kısmını kendi imkanlarımla turnuvalara götürmeye çalışıyorum. Hepsine destek olmak istiyorum ama yetişemiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!