Güncellemeyle hız yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Güncellemeyle hız yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2021 01:34

EGO Genel Müdürlüğü Ankara Metro İşletmesi, daha güvenli, konforlu ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla sinyalizasyon sisteminde güncelleme yaptı.

Haberin Devamı

Son olarak Keçiören Metrosu’nda da devreye sokulan güncelleme ile birlikte ‘M1, M2, M3-OSB/Törekent-Koru Metro ve M4-Keçiören’ hattında sürüş hızı; 70 kilometreden 80 kilometreye yükseltildi. EGO Genel Müdürlüğü Ankara Metrosu İşletme Müdürü Yurtalp Erdoğdu, yeni yazılım ile metro hızının ve ulaşımın kalitesinin yükseldiğine dikkat çekerek, “8 Şubat tarihinde OSB-Törekent hattımızın sinyalizasyon sistemi güncellenerek V6 seviyesine yükseltilmişti. Şimdi de Keçiören metro hattımızda yapılan çalışmalar tamamlanarak, sinyalizasyon sistemi V6 seviyesine yükseltildi” dedi.

Güncellemeyle hız yükseldi


15 KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALINACAK

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz yıl 10 kadın otobüs şoförü istihdam eden EGO Genel Müdürlüğü’nün bu yıl 15 kadın otobüs şoförü alımı yapacağını açıkladı. Adaylar, bugünden itibaren 15 Eylül tarihine kadar EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Daire Başkanlığı’na başvurabilecek. Konuyu sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Başkan Yavaş, “Kadınların yaşamın her alanında var olması gerektiğine inanıyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Geçtiğimiz yıl ile birlikte EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde görev alan kadın şoför sayısının 25’e yükseleceği Ankara’da, ‘Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlara’ sloganıyla sürücü koltuğunda oturan kadın sayısı daha da artmış olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!