Güldüren 'mafya'

Güncelleme Tarihi:

Güldüren mafya
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 01:08

Başrollerini Naz Elmas, Hilmi Cem İntepe ve Lemi Filozof’un paylaştığı komedi filmi ‘Stajyer Mafya’nın özel gösterimi, Next Level Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Gösterime, filmin oyuncuları da katıldı.

Haberin Devamı

Özel gösterime filmin yönetmeni Eray Koçak’ın yanı sıra Lemi Filozof, Hilmi Cem İntepe, Bay J, Ebru Güzel, Abidin Yerbakan, Mehmet Polat, Engin Yüksel, Eda Erol ve Ferman Toprak da katıldı. Yönetmen Eray Koçak, filmi çekerken çok eğlendiklerini belirterek, “Çok komik bir film olduğuna inanıyoruz. Herkes filmi izlemeli. İzleyenlerin ikinci kez izlemek isteyeceğinden eminim” diye konuştu.

MAHALLE DELİKANLISI

Filmin başrol oyuncusu Lemi Filozof ise şimdiye kadar sempatik ve iyi çocukları oynadığını belirterek, bu filmde farklı bir karaktere hayat verdiğini söyledi. Filozof, “Bu filmde kenar mahalle delikanlısı oldum. Daha önce böyle bir rol oynamamıştım. Filmi izledikten sonra açıkçası ben de kendimi sevdim” diye konuştu.

RUS MAFYASINA BULAŞAN 3 KAFADAR

Haberin Devamı

Film, bu işten hiç anlamdıkları halde Rus mafyasına bulaşan 3 kafadarın komedi dolu öyküsünü beyaz perdeye taşıyor. Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!