Güdül’den Yıldız’a fahri hemşehrilik

Güncelleme Tarihi:

Güdül’den Yıldız’a fahri hemşehrilik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 17:29

Ankara’da Güdül koordinatörü olarak da çalışma ve projelerde aktif görev alan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a Güdül Belediyesi tarafından ‘fahri hemşehrilik beratı’ verildi. Yıldız’a fahri hemşehrilik beratını Güdül’de çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum takdim etti.

Haberin Devamı

Güdül Belediye Meclisi’nde alınan kararla AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a ‘fahri hemşehrilik beratı’ verildi. Yıldız’a fahri hemşehrilik beratını Güdül’de çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum takdim etti. Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, aynı zamanda Güdül koordinatörü de olan Yıldız’a koordinatörlüğe başladığı günden bugüne kadar sağlamış olduğu katkılardan ve mevcut projelerdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜDÜL HAK ETTİĞİ YERE ULAŞACAK

Güdüllülere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür eden AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da “‘Güdül’ün kızı’ titrini gerçeğe dönüştürmüş olduk böylece. Güdül Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın’ın şahsında, Güdül Belediye Meclisi’ne ve tüm Güdüllü hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Güdül’e yönelik projelerimiz hayata geçtikçe, Güdül hak ettiği yere ulaşacak” dedi.

BAKMADAN GEÇME!