Gölbaşı’nı marka haline getireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nı marka haline getireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 10:57

Gölbaşı için dersine iyi çalıştığını belirten MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’mızı çok kısa bir zamanda yaşanmaya değer, yaşamak için tercih edilen, her gün turist akımına uğrayan bir marka haline getireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Seçilmesi halinde yapacakları projeleri Hürriyet Ankara’ya anlatan Şimşek şunları söyledi: 
“İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. Tüm hedefimiz bölgesinde parlayan, ekonomisi canlanan, yaşanabilir ve sınır aşan Gölbaşı’dır. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra ilçemizde bulunan, doğal, tarihi ve kültürel tüm değerlerimizin korunması esas alınarak, rant değil kenti planlama anlayışına önem vereceğiz. Kentselden kırsala tüm şehir sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm önerilerimiz hazır.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK MODEL

Gölbaşı’nda, muhteşem 2 göl ve verimli tarım arazileri var. 25 bin üniversite öğrencisi eğitim görüyor. Sanayide de önemli kuruluşlar bulunuyor. Tüm bu avantajları bir araya getirdiğimizde Gölbaşı Türkiye’ye örnek model olacak. Gölbaşı’mızı çok kısa bir zamanda yaşanmaya değer, yaşamak için tercih edilen, her gün turist akımına uğrayan, doğayı yaşatan, doğayla yaşayan bir marka haline getireceğiz.”

Haberin Devamı

SOSYAL KONUT YAPACAĞIZ

Atatürk Sahil Parkı’nın karşısında yaklaşık 30 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceğimiz kent meydanı, Gölbaşı’nın en prestijli mekânı olacak. Mogan Gölü’nün doğusunda Manzara Kafe’nin bulunduğu nokta ile gölün batısında yer alan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gölbaşı Tesisleri’nin kuzey noktası arasında 6 metre genişliğinde yaya ve bisiklet kullanımına uygun köprü yapacağız. Belediye öncülüğünde kooperatif kurularak, dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşlara yönelik sosyal konut projemizi hayata geçireceğiz. Proje kapsamında Karaoğlan bölgesinde ilk etapta 500 adet konut yapacağız. 7/24 açık Kütüphane, Ders Çalışma ve Etüt Merkezi kuracağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!