Gölbaşı’na uluslararası bilardo kompleksi

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’na uluslararası bilardo kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2021 01:27

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun Gölbaşı’ndaki ‘Uluslararası Bilardo Kompleksi’ gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bundan sonra yine Gölbaşı’nda olsun diğer ilçelerimizde olsun tıpkı Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Ankara’mızda da tesisleşme hamlelerimize devam ederken, birer birer hedeflerimizi, açılışlarımızı gerçekleştirirken kendimize, ülkemize, illerimize, ilçelerimize yeni hedefler koymaya devam edeceğiz” dedi.

Gölbaşı’na uluslararası bilardo kompleksi


Bakan Kasapoğlu, bilardonun olimpik bir spor olma yolunda önemli aşama kaydettiğine dikkat çekerek, “Biz sporu birkaç branştan ibaret görmüyoruz. Şükürler olsun bunun en somut örneklerinden bir tanesini bugün sizlerle birlikte açıyoruz. Bu tesis sadece ulusal değil, uluslararası bilardo tesisleri noktasında özel bir yere sahip. Türkiye’nin dört bir yanından sporculara ev sahipliği yapacağı gibi tıpkı bugün başlayacak şampiyonayla dünyanın dört bir yanından gelen sporculara da ev sahipliği yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

Gölbaşı’na uluslararası bilardo kompleksi


DÜNYA ŞAMPİYONALARI GÖLBAŞI’NDA YAPILACAK

Önemli bir tesisi Türkiye’ye kazandırdıklarını kaydeden Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı stratejik bir ilçe. Bunları biliyorduk ve buna göre hareket etmeye başladık. Ulusal ve uluslararası bilardo turnuvalarına ev sahipliği yapacak bir tesisi ülkemize kazandırdık. Dünya bilardo şampiyonaları artık burada yapılacak” diye konuştu. 

Dünyaca ünlü Türk bilardocu Semih Saygıner, açılış programına katılarak kısa bir gösteri yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!