Gökyüzünden beyaz güzellik

Güncelleme Tarihi:

Gökyüzünden beyaz güzellik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2013 01:13

Gökyüzünden fotoğraflanan Bolu Gölcük Tabiat Parkı ile Köroğlu dağlarının zirvesindeki kayak merkezi Kartalkaya, karelere yansıyan güzellikleriyle etkiledi.

Haberin Devamı

Bolu ve Kartalkaya’da bulunan iki otelin işletmeciliğini yapan Halit Ergül’ün isteği üzerine yamaç paraşütü pilotu Orhan Özgülbaş, Gölcük Tabiat Parkı ile Kartalkaya kayak merkezi üzerinde çekimler yaptı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı’nda buz tutan göl ile karla kaplı ormanların kucaklaşması ve Kartalkaya’nın güzelliği fotoğraf karelerine yansıdı. Gölcük’ün kış aylarında eşsiz bir manzaraya büründüğünü belirten Halit Ergül, “Tesisimizin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı ile kayak merkezi Kartalkaya’yı gökyüzünden görüntülediler. Her iki yerin de kış ayında karla kaplı haliyle yarattığı manzara büyüleyici. Doğa tutkunlarını Gölcük’e, kayak tutkunlarını da Kartalkaya’ya bekliyoruz” dedi.

ANKARA’YA ÇOK YAKIN

Ankara’nın yakın çevresinde bulunan Abant, Gölcük, Yedigöller milli parkları kış aylarında yeşil doğanın kar ile buluşmasına tanık olmak isteyen Başkentliler tarafından tercih ediliyor. Özel otomobiller ile yaklaşık 2,5 saatte ulaşılan bölgede göl çevresi gezisinin yanı sıra fayton turu yapılabiliyor. Bölgedeki manzaralı restoranlar soğuktan korunmak ve yöresel tatları denemek isteyenler tarafından tercih ediliyor. Kayak deneyimi yaşamak isteyen Ankaralılar ise rotalarını Kartalkaya’ya çeviriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!