Gidenler denize kalanlar havuza

Güncelleme Tarihi:

Gidenler denize kalanlar havuza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 15:51

9 günlük bayram tatilinde Ankaralılar, Ege ve Akdeniz sahillerine koştu. Başkent’e en yakın sahil bölgelerinden Amasra’daki plajlarda da şemsiye açacak yer kalmadı. Tatile gidemeyenler ise soluğu aquaparklarda aldı.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’ndaki 9 günlük tatili fırsat bilen Ankaralılar tatil bölgelerine akın ederken, bayramı Başkent’te geçirenler ise serinlemek için havuzlara koştu. 30 dereceyi bulan hava sıcaklığında bunalan Başkentliler, bayram tatilinde hem eğlenmek hem de serinlemek için soluğu aquaparklarda aldı. 

KAYDIRAKLARDAN SERİN SULARA

Aileleriyle birlikte aquaparklara gelen çocuklar kaydıraklardan havuzun serin sularına kayarken eğlenceli vakit geçirirken, gençler de DJ’in çaldığı hareketli müziklerle gönüllerince eğlendi.

Gidenler denize kalanlar havuza

AMASRA’DA PLAJLAR DOLDU TAŞTI

Ankara’ya 4 saat uzaklıktaki en yakın sahil bölgelerinden Bartın’ın Amasra ilçesi de 60 binin üzerinde günübirlik ziyaretçi gelmesi nedeniyle Ramazan Bayramı’nda doldu taştı.  Tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeşilin her tonu ile denizin mavisiyle bütünleşerek ilgi çeken ilçede, Büyük Liman ve Küçük Liman mevkisindeki plajlarda şemsiye açacak yer kalmadı.

Haberin Devamı

NÜFUSUN 10 KATI TURİST GELDİ

Belediye Başkanı Emin Timur, ilçede 3 bin yatak kapasiteli otel ve pansiyonların tamamının dolduğunu, başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir ve Antalya gibi illerden de çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını belirterek Timur, şöyle konuştu:
“6 bin nüfuslu ilçemiz, günübirlik nüfusunun 10 katı turist ağırlıyor. İlçemizde tarihi kalabalık yaşıyoruz. Beklentimizin üzerinde turist geldi. Esnafımızın yüzü güldü. Bayram öncesinde ve sırasında aldığımız tedbirlerle sorunsuz bayram geçiriyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!