Gençlik rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Gençlik rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2019 17:25

Takımın Başantrenörü Serdar Eler, biri yabancı 6 oyuncu transferi kadroyu güçlendirdiklerini belirtip, “Altyapıdan da 4 oyuncu aldık. 21 yaş ortalaması olan genç bir ekiple, hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yenimahalle Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Yenimahalle Hentbol Takımı, sezon hazırlıklarına Başantrenör Serdar Eler yönetiminde start verdi. Yenimahalle Belediyesi tarafından yeni açılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılan antrenmanda sporcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı. Yenimahalle Belediye, mevcut kadrosuna 1 yabancı, 5 yerli takviye yaptı. Mavi-beyazlılar, Ukraynalı Hanna Kozaieve (orta oyun kurucu) Esra Ertap (pivot) Sevgi Kalyoncu (sol oyun kurucu) Yaren Uzun (sol kanat oyuncusu) Gülsüm Güleçyüz (sağ kanat oyuncusu) ve Selen Akalın’ı (kaleci) transfer etti. Yenimahalle Belediye, ayrıca kendi alt yapısından 4 oyuncuyu da A takıma katarak, 18 kişilik kadrosuyla yeni sezon çalışmalarına başladı.

RAKİPLERİ ARTIK KENDİ EVİNDE AĞIRLAYACAK

Genç bir kadro ile yeni sezon çalışmalarına başladıklarını belirten Başantrenör Serdar Eler, şöyle konuştu: “Takımımızın yaş ortalaması 21. Çok genç bir kadro ile geliyoruz. Her zaman olduğu gibi hedefimiz Avrupa Kupası ve Türkiye Süper Ligi’ni ilk 4’de tamamlamak. Rakiplerimizi artık belediyemizin hizmete sunduğu GMK’da, yani kendi evimizde ağırlayacağız. Bu bizim için iyi bir motivasyon olacak.”
Challenge Kupası’nda rakiplerinin Çekya’dan DHC Sokol Poruba olduğunu dile getiren Eler, “İlk maçı, 9-10 Kasım’da rakip sahada, ikinci maçı ise 16-17 Kasım tarihlerinde Ankara’da oynayacağız. Hedefimiz o tarihe kadar en iyi şekilde hazırlanmak ve turu geçmek” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!