Gençlik coşkusu şehri saracak

Güncelleme Tarihi:

Gençlik coşkusu şehri saracak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2023 13:55

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, kent genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Konserler, gösteriler, anma törenleri ile 19 Mayıs coşkusu tüm şehri saracak. Sıla ve Ceza da, kutlama programları kapsamında en güzel şarkılarını Ankaralılarla birlikte seslendirecek. Anıtkabir de, 21.00’e kadar ziyarete açık olacak.

Haberin Devamı

SILA AOÇ’DE

Gençlik coşkusu şehri saracak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)’nin kutlama programı kapsamında Çubuk-1 Rekreasyon Alanı’nda oryantiring etkinliği ve çeşitli gösteriler düzenlenecek. Sevilen şarkıcı Sıla, 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşecek konserde, hayranlarıyla birlikte en sevilen şarkılarını seslendirecek. Konsere gitmek isteyen vatandaşlar için Kızılay Zafer Çarşısı önünden Atatürk Orman Çiftliği’ne 16.00-20.00 saatleri arasında ve Atatürk Orman Çiftliği’nden Kızılay Zafer Çarşısı’na 21.30-24.00 arasında ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. ABB ayrıca başkentin tüm cadde, sokak ve bulvarlarını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatacak. EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki otobüs, metro ve Ankaray 06.00-24.00 saatleri arasında, teleferik ise 06.00-21.00 saatlerin arasında ücretsiz hizmet verecek.

Haberin Devamı

GÜNDÜZ GÖSTERİ AKŞAM KONSERLER

Gençlik coşkusu şehri saracak

Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği kutlama programı Çayyolu Atapark’ta düzenlenecek resmî törenle başlayacak. Törende bando ve Çankaya Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu HOY-TUR’un gösterileri de yer alacak. Resmî törenin ardından kutlamalar Kızılay Güvenpark, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park’ta devam edecek. Saat 16.00’da isi Anıtpark’taki Gençlik Şöleni başlayacak. Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık grubun ardından 20.30'da sahneye Ceza gelecek. Ceza, en güzel şarkılarını seslendirecek.

GENÇ SOLİSTLER SAHNEDE

Gençlik coşkusu şehri saracak

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 20.00’de CSO ADA Ankara Ana Salon’da genç kuşak solistlerle sahne alıyor. Şef Naci Özgüç yönetimindeki orkestra renkli ve keyifli bir repertuvarla birbirinden yetenekli 9 soliste eşlik edecek. Aralık ayında açık çağrı ile Türkiye’nin her yerinden gelen başvurulardan seçilen solistlerin yer alacağı konserde; Laçin Akyol (keman), Mert Bütüner ve Atakan Altun (kontrabas), Aygül Yeniev (flüt), Kerem Erşahin (fagot), Okan Akbaş (korno), Tuna Çalışkan (trombon), Efe Yaşar (marimba) Zeynep Kaner (piyano) solist olarak sahne alacak.

Haberin Devamı

BANDOLU KUTLAMA

Gençlik coşkusu şehri saracak

Next Level AVM’de, saat 15.00 ve 16.00’da bando ekibi ve bayramın ruhunu yansıtan marşlar eşliğinde gerçekleşecek kutlamalar düzenlenecek.

 

BAKMADAN GEÇME!