Gençler’in rotası Kaplan

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in rotası Kaplan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2019 08:57

Ankaragücü ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam, yeniden kırmızı-siyahlı ekibe dönüyor.

Haberin Devamı

Süper Lige yeniden dönen Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez’in kulüpten ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevi için rotayı Mustafa Kaplan’a çevirdi. Mustafa Kaplan, önceki gün yaptığı açıklamada, Ankaragücü’nde, 6 ay önce başladığı görevinin tamamlandığını belirtmişti. Gençlerbirliği genel kurulunda yeniden Başkanlığa seçilen Murat Cavcav ile Mustafa Kaplan’ın, kongre sonrası bir araya geldiği ve yapılan görüşmede prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. Mustafa Kaplan, daha önce de Gençlerbirliği ve Hacettepe’de teknik direktörlük yapmıştı.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Kendisi ve ekibine inanıp göreve getiren sarı-lacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kuruluna teşekkür eden Kaplan, Ankaragücü’ne veda mesajında, “Beraber üzülüp, beraber sevindiğimiz, onlarca hatıralarla ayrılıyorum bu camiadan. İnancımız, hırsımız ve üstün mücadele anlayışımızla Ankaragücü’nü hak ettiği yerde tutmayı beraber başardık. Bir teşekkür de büyük Ankaragücü taraftarlarına etmek istiyorum. Deplasman, kar-kış demeden onlarca kilometre yapıp bizlere destek verdiler. Onların itici gücünü asla yok sayamam. Her zaman destek oldular ve destek olmaya devam edeceklerdir. Eren ve Mert’in kalbimde her zaman yaşayacağını da unutmayın. Hoşçakal Ankaragücü” ifadelerini kullandı.
Mustafa Kaplan, devre arasında sarı-lacivertli takımın başına geçti. Ankaragücü, teknik adam yönetiminde ligde çıktığı 17 maçta; 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Başkent temsilcisi, Süper Lig’de sezonu 40 puanla, 13. sırada tamamladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!