Gençler’in kozu Eryaman

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in kozu Eryaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2020 14:35

Kırmızı-siyahlılar, zirve yarışının iddialı ekiplerinden Trabzonspor ile bugün karşılaşacak. Süper Lig'de, evindeki maçlarda daha başarılı bir grafik çizen Başkent ekibi, 9. haftadan bu yana seyircisi önünde yenilmedi. Şimşekler, rakibiyle karşılaştığı son 5 iç saha maçında da mağlup olmadı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Süper Lig’in 21. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Eryaman Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı, Hüseyin Göçek yönetecek. Ligde son maçında deplasmanda Medipol Başakşehir’e mağlup olan başkent ekibi, haftaya 21 puanla üçüncü sırada girdi. Bir maçı eksik Trabzonspor ise 38 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Süper Lig'de, evindeki maçlarda daha başarılı bir grafik çizen ve 13 puan toplayan Başkent ekibi, 9. haftada 2-0 biten Yukatel Denizlispor maçından sonra, seyircisi önünde yenilmedi. Şimşekler, bordo-mavili rakibiyle karşılaştığı son 5 iç saha maçında da mağlup olmadı.

Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı geçen kaptan Sessegnon, takımdaki yerini alabilecek. Stancu’nun durumu ise netlik kazanmadı. Tecrübeli oyuncu kendini iyi hissetmesi durumunda, 21 kişilik kadroda yer alabilecek.Başkent ekibinin Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iki taraf için de kritik bir maç olacağını belirtip, “Formda bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Gençler’in kozu Eryaman
FLOYD AYİTE’NİN YILDIZI YÜKSELİYOR

Trabzonspor’u konuk ettiği son 5 Süper Lig maçını kaybetmeyen Gençlerbirliği (2 galibiyet - 3 beraberlik), Aralık 2012’den bu yana rakibine iç sahada mağlup olmuyor.
Gençlerbirliği ile oynadığı son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (4 galibiyet - 5 beraberlik), tek yenilgisini Nisan 2016’da aldı (1-3)
Gençlerbirliği, Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra iç sahada oynadığı 5 Süper Lig maçında rakiplerine mağlup olmadı (3 galibiyet - 2 beraberlik)
Süper Lig’de çıktığı son üç deplasmandan galibiyetle dönen Trabzonspor, dış sahada daha uzun bir seriyi en son Şubat-Nisan 2011 arasında yaşadı (5 maç)
Bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında en fazla puan kaybeden iki takım Gençlerbirliği (15) ve Trabzonspor (14)
Gençlerbirliği’nin Süper Lig’de attığı son 4 golün üçü Floyd Ayite’den geldi.
Trabzonspor’a rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybeden Hamza Hamzaoğlu, daha önceki 7 karşılaşmanın beşini kazanmış, ikisini kaybetmişti.

 

Haberin Devamı

CAVCAV’DAN MORAL ZİYARETİ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, kırmızı-siyahlı takımla bir araya gelip, moral verdi. Cavcav, İlhan Cavcav Tesisleri’nde akşam yapılan antrenmanın ardından futbolcularla yemekte buluştu. Başkan Cavcav futbolculara hitaben, “Her birinize tek tek güveniyorum. Sizin neler yapabileceğinizi de biliyorum. Sezona birlikte başladık, mutlu şekilde de bitireceğimize inanıyorum. İlk yarının son bölümündeki coşkumuzu yeniden yakalayacağımıza eminim. Biz yönetim olarak, Hamza (Hamzaoğlu) hocamız ve ekibi de teknik olarak her zaman yanınızda, bunu bilmenizi istiyorum. Her fırsatta hocamıza güvenimi tekrarlıyorum. İnşallah Hamza hoca ile uzun yıllar çalışırız. Bunu canı gönülden istiyorum” ifadelerini kullandı. Yemeğin ardından Murat Cavcav, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Gençler’in kozu Eryaman

 

BAKMADAN GEÇME!