Gençler’de yol ayrımı

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de yol ayrımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2022 15:20

Aksoy yönetiminde çıktığı son 4 lig müsabakasında sahadan puansız ayrılan Şimşekler, bir maç eksiği ile topladığı 6 puan sonrasında, 18. sırada kalırken, rakibiyle oynadığı üçüncü maçı da kaybedip, başarısız grafiğini devam ettirdi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de 11. hafta tamamlanırken, Gençlerbirliği kötü gidişe set çekemedi. Kırmızı-siyahlılar, haftanın kapanış mücadelesinde Manisa FK’ya, Eryaman Stadı’nda 3-1 yenilip, düşüşünü sürdürdü. Maçın ardından durum değerlendirmesi yapan Beştepe cephesi, 4 maç öncesinde göreve getirdiği Teknik Direktör Taşkın Aksoy ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Gençlerbirliği’mizin teknik direktörlük görevini yürüten Taşkın Aksoy ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktör Taşkın Aksoy’a teşekkür ediyor bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Sezona kadro sıkıntısı ve maddi anlamda yaşadığı zorluklarla başlayan, kısa sürede ikinci kez teknik adam değişikliğine giden başkent ekibi, üst üste 4. maçını da kaybetti ve 6 puanla, 18. sırada kaldı. Gençlerbirliği, Manisa FK ile ikili rekabetindeki başarısız grafiğine de devam etti. Ege temsilcisi ile üçüncü kez karşılaşan Gençlerbirliği, sahadan yine yenik ayrıldı. Başkent ekibi ligin 12. hatasında, kendisi gibi küme düşme hattının içinde yer alan Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Gençler’de yol ayrımı

BEŞTEPE’YE SPONSOR DESTEĞİ

Gençlerbirliği kulübü, forma göğüs reklamı için “Kutup Şirketler Grubu”, futbol akademisi için ise “Nex Teknoloji” firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkent temsilcisine, forma göğüs reklamı için elektronik ve beyaz eşya sektörünün öncülerinden “Kutup Şirketler Grubu”, altyapı için ise güvenlik, network ve veri yedekleme çözümlerinin güçlü isimlerinden “Nex Teknoloji” destek sağlayacak.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan sponsorluk anlaşmasında Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sinan Aydın, Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkan Osman Sungur, Kutup Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kızılmeşe ve Serhan Kızılmeşe ile Nex Teknoloji Şirketi adına Genel Müdür Adem Becerikli yer aldı.

Haberin Devamı

Gençler’de yol ayrımı

GENÇLERBİRLİĞİ’MİZİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sponsorluklardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş “Göreve geldiğimiz günden bu yana, Gençlerbirliği’mizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sponsorluklarla bizlerin yanında olduklarını gösteren değerli şirketlere camiamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlerbirliği’nin Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkanı Osman Sungur, “Ankara’dan çıkıp Türkiye’ye yayılmış iki değerli markanın Gençlerbirliği’nde buluşması bizler için mutluluk verici. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

ANKARA’NIN 2 DEĞERLİ MARKASINI BİR ARAYA GETİRDİK

Cumhuriyet’in 99., Gençlerbirliği’nin ise 100. kuruluş yılında Ankara merkezli bir şirket olarak Gençlerbirliği’nin yanında yer almak istediklerini belirten Kutup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kızılmeşe, şunları söyledi:
“Gençlerbirliği, Ankara’nın sportif markalarından en önemli ve en değerlilerinden birisi olduğu için Kutup Şirketler Grubu olarak sponsor olmak istedik. Ankara’nın iki değerli markasını bir araya getirdik. Umarım güzel ve değerli bir birliktelik olur.”

HEDEF SPORCU OLARAK YETİŞECEK GENÇLERE DESTEK OLMAK

Gençlerbirliği altyapısına yaptığı sponsorlukla genç sporcuların, spor hayatlarında bir adım daha ileri atmalarına öncülük etmeyi amaçladıklarını söyleyen Nex Teknoloji Genel Müdürü Adem Becerikli, şöyle konuştu.
“Burada önemli olan elbette reklam değil. Bizim için en önemlisi, kendi sektörümüzde yetiştirdiğimiz gençler gibi ülkemizde spor camiasına yetişecek gençlere de destek olmak amacıyla bu sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Ulu Önder Atatürk de spora ve sporcuya büyük önem vermiş ve her daim desteklemiştir. Atatürk’ün izinden giden girişimciler olarak, eğer geleceğimizi gençlere bağlıyorsak bu gençlerin kötü bağımlılıklardan kurtulup spor gibi güzel bağımlılıklar edinmelerini sağlamak zorundayız. Şirket olarak sosyal sorumluluk kapsamında, gelirimizin belli bir bölümünü bu tarz projelere destek amacıyla ayırdık. Bu tarz desteklerin diğer şirketlere de örnek olması arzusundayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!