Gençler’de şölen havası

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de şölen havası
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2022 14:24

Başkent ekibinin başkanı Niyazi Akdaş, göreve geldikleri kongrede, kulübü Gençlerbirliği delegelerinin yöneteceğine dair söz verdiklerini hatırlatıp, “Mayıs ayındaki genel kurulda da Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmayın” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türk sporunun köklü kulübü Gençlerbirliği, 99. kuruluş yıl dönümü etkinleri kapsamında, Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde kutlama gecesi organize etti.
Kulübün yeni üyelerinin katılımıyla düzenlenen geceye, Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Ünüvar, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Musa Yıldız, üniversitelerin öğretim görevlileri, Gençlerbirliği Divan Kurulu üyeleri, Hacettepe kulübünün yönetici ve teknik kadrosu, Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği yöneticileri, geçmişte kırmızı-siyahlı ekipte yönetici olarak görev alan isimler, kırmızı-siyahlı formayı giyen futbolcular, camianın önde gelenleri, taraftarlar ve kulüp çalışanları katıldı.
Organizasyonun başında, Gençlerbirliği tarihini ve başarılarını anlatan videolar gösterilirken, Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi Orkestrasının şarkıları geceye renk kattı. Nostaljik görüntüler eşliğinde süren gecede kulüp yeni üyeleri de kartlarını teslim aldı.
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş, göreve geldikleri olağanüstü kongredeki konuşmasında, kulübü Gençlerbirliği delegelerinin yöneteceğine dair söz verdiğini hatırlatarak, “99. kuruluş yılımızda böyle bir geceyi düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 10 Haziran 2021 tarihinden bugüne kadar yönetim olarak kulüp adına en iyiyi yapmaya çalıştık. Projeler üretip, arkadaşlarımla birlikte camianın daha iyi yerlere gelmesi için çaba harcıyoruz. Kulüp yeni üyelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Mayıs ayında yapılacak Olağan Genel Kurulda Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmamanızı istiyorum” diye konuştu.

PROTOKOL İLE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Ünüvar, Gençlerbirliği’nin tarihi nice başarılarla dolu bir kulüp olduğunu hatırlatıp, “Ancak bir futbol kulübü sadece saha içinde değil saha dışında da var olmalı. Üniversite olarak Gençlerbirliği ile yaptığımız protokolde gençlerimizi, çocuklarımızı koruyacak birçok konuda adım attık. Bunlar bence saha sonuçları kadar değerli” ifadelerini kullandı.
Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Musa Yıldız ise “Gençlerbirliği gibi asırlık çınarın nice yüz yıllar görmesi, nice başarılara koşması en büyük temennimiz” dedi.

100. YILDA SÜPER LİG GECESİ OLSUN

Gençlerbirliği’nin Medyadan Sorumlu Asbaşkan Muammer Akyüz, etkinliğin Gençlerbirliği için bir ilk olmadığını aktarıp, “Daha önce de böyle geceler yapıyorduk. Her yıl bu tür geceler yapılırdı. Ancak bu sene bulunduğumuz lig ve şu anki konumumuzdan dolayı içimizde biraz burukluk var. Buna rağmen gayet iyi bir gece geçirdik. Yeni üyelerimizle tanıştık, kartlarını teslim ettik. Esas hedefimiz 100. yılımızda coşkulu bir ortamda Süper Lig’e çıkacak bir Gençlerbirliği için gece düzenlemek olacak” diye konuştu.
Gençlerbirliği’nin Kamu İlişkileri ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Esra Özel ise Gençlerbirliği taraftarlarının mutluluğu ile mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Biz de mutlu olduk. Yeni üyelerimiz neredeyse tam katılımla geceye geldi. İçerideki coşku muhteşemdi. Organizasyon da güzeldi ancak bunu güzelleştiren taraftarımızın katılımı oldu. Pırıl pırıl bir taraftarımız var. Stadyumda olduğu gibi sosyal hayatlarında da düzgün, efendi insanlar. Burada da o güzellikleri birebir yaşadık. İyi ki varlar, iyi ki Gençlerbirlikliyiz diyorum ben de. 100. yılımızda bu organizasyonların daha büyüklerini yapmayı temenni ediyorum.”
Gecenin sonunda Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular Aksel Aktaş ve Sandro Lima, 99. yıl pastasını hep birlikte kesti.

 

Haberin Devamı

AKSEL’İN KIZI LUNA DA GECEDE

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Divan Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda en yaşlı üyelerden Selçuk İlksoy’un yanı sıra 7’den 70’e kırmızı-kara sevdalılarının katıldığı yemekte, takımın orta saha oyuncularından Aksel Aktaş ve Brezilyalı golcü Sandro Lima da aileleri ile birlikte yer aldı. Aksel Aktaş’ın yeni doğan kız bebeği Luna da gecenin en çok ilgi toplayan isimlerinden biri oldu.
Kırmızı-siyahlı taraftarlar, sakatlığı nedeni ile uzun süredir takımdan uzak kalan ve hafta sonunda Eryaman Stadı’nda oynanacak Kocaelispor karşılaşması ile birlikte yeniden sahalara dönmesi beklenen Aksel Aktaş ve Sandro Lima’nın yanı sıra Başkan Niyazi Akdaş ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haberin Devamı

KULÜBÜN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Gecenin ardından kulübün sosyal medya kanalına açıklamalar yapan taraftarlar, yaşadıkları sevinci ve gururu paylaştı.
Büşra Yaşar, kendilerine bu şansı tanıdığı için başkan Niyazi Akdaş’a teşekkür edip, “Öncelikle. 99. yılımızı kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu gecenin özel bir anlamı da “Bu kulübü taraftarlar yönetecek” sloganının bir neticesi olması. Bunu için de ayrıca mutluyuz” dedi.
Celil Törüner ise yıllardır kulübün taraftarı olduklarını hatırlatıp, “Küçüklüğümüz, çocukluğumuz, gençliğimiz tribünlerde geçti. Yeri geldi deplasman yollarına düştük. Bu güzel gecede artık kulübümüzün üyesi olduk. Kulübümüzün geleceğine sahip çıkmak için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!