Gençler’de hedef çıkışı sürdürmek

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de hedef çıkışı sürdürmek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2022 09:59

Tahtası kapalı olduğu için yeni sezona transfer yapamadan giren Şimşekler, taraftarı önünde kazanmayı amaçlıyor. Eryaman Stadı’nda bugün saat 19.15’te başlayacak maçı hakem Reşat Onur Coşkunses yönetecek.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında bugün Pendikspor ile puan mücadelesine çıkacak. Eryaman Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak müsabakayı hakem Reşat Onur Coşkunses yönetecek.Tahtası kapalı olduğu için henüz transfer yapamayan ve genç oyunculardan takviyeli kadrosu ile mücadele eden kırmızı-siyahlılar, 2 haftada; bir beraberlik ve bir galibiyetle 4 puan topladı. Geçen hafta Boluspor’u deplasmanda mağlup eden Şimşekler, taraftarı önünde de kazanıp çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Rakip Pendikspor da iki maçta 4 puan topladı. 2 takım ilk kez lig kulvarında karşı karşıya gelecek. Daha önce ikisi Türkiye Kupası biri de hazırlık olmak üzere oynanan 3 maçı da Gençlerbirliği kazandı.

GÖKHAN GÜL KART CEZALISI

Kırmızı-siyahlılarda, kart cezalısı Gökhan Gül forma giyemeyecek. Kısa süre önce lisansı çıkarılan ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Belyaev ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Ukraynalı oyuncu Belyaev, Teknik Direktör Metin Diyadin’in görev vermesi halinde maçta forma giyebilecek. Diyadin’in, savunmanın ortasına Metehan Mert’i çekip, sağ bek olarak Altınordu maçınad olduğu gibi Muhammed’i görevlendirmesi bekleniyor.Hakem Coşkunses, Gençlerbirliği’nin daha önce 2 maçını yönetirken, kırmızı-siyahlılar bu müsabakalarda sahadan yenik ayrıldı. Pendikspor ise Coşkunses’in yönetiminde oynadığı tek maçı deplasmanda kazanmayı başardı.
Teknik Direktörler Metin Diyadin ile Osman Özköylü’nün takımları, geçmişte 4 kez karşılaştı. Diyadin’in çalıştırdığı ekipler 2 kez kazanırken, Özköylü’nün takımları bir galibiyet aldı. Bir maç da berabere bitti.

Haberin Devamı

ÇALIŞMAYI VE DİSİPLİNİ ASLA ELDEN BIRAKMADIM

Gençlerbirliği’nin altyapısından yetişen ve şimdilerde A takımın etkili gol silahlarından birisi olan İlker Karakaş, çalışmayı ve disiplini asla elden bırakmadığını belirterek Gençlerbirliği’nde gol kralı olmayı hedeflediğini söyledi.Gençlerbirliği’nin altyapısında yetişerek A takımı yakalamış isimlerden biri olan İlker Karakaş, bu sezon takımının etkili gol silahı olarak öne çıkıyor. Altınordu ve Boluspor maçlarında kendisine 11’de yer bulan oyuncu, görev aldığı 2 maçta da gol atarak, üstüne düşeni yerine getirdi.Geçen sezonun kendisi adına çok verimli geçmediğini, fakat bu sezon fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Karakaş, “Geçen sezon uzun süreli forma şansı bulamamıştım ve futbol adına çok iyi bir sezon geçirdiğimi de düşünmüyorum. Futbolda daima bir önceki sezon akıllarda kalır. O yüzden bana yapılan eleştirileri normal karşılıyorum. Geçmiş, geçmişte kaldı bu sezon kendime çok güveniyorum. Sezonun bitimiyle birlikte yaz döneminde bireysel olarak antrenmanlarıma devam ettim, çalışmayı ve disiplini asla elden bırakmadım” diye konuştu.

Haberin Devamı

GOLLE YATAR GOLLE KALKARIM

Gol atmaya çok alışkın bir yapıya sahip olduğunu belirten forvet oyuncusu şunları söyledi:“Golle yatar golle kalkarım. Altyapıdayken sezonda 20 golün üstüne çıkıyordum. Bu ligde oynadıkça aynı başarıyı yakalayacağıma inanıyorum. Şimdiye kadar oynadığım maçlara sonradan giriyordum ve bu bende bir baskı oluşturuyordu. Bu sezon maçlara ilk 11’de başladım üstümdeki baskının da olmadığını düşünerek rahat hareket edip gollerimi atıyorum. Altyapısında yetiştiğim bu değerli kulübün çatısı altında bir gün kırmızı-kara forma ile gol kralı olmak istiyordum ve bir gün bunu yapabileceğime inanıyorum. Hayalim olan gol krallığı aslına bakılırsa çok da uzak değil.”

Haberin Devamı

BURADA AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK

“Gerek bireysel gerekse takım olarak her geçen gün üstüne ekleyerek ilerliyoruz. Takımda arkadaşlık da çok ileri seviyede. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Kimse birbirinin açığını aramadığı gibi herkes birbirinin açığını kapatmak için uğraşıyor. Bu durum saha içi ve saha dışında da geçerli. Takım içerisinde oyuncu, teknik ekip ve personel arasında bir aile ortamı oluşturduk diye düşünüyorum. Bunun da meyvelerini sahada alıyoruz aslına bakılırsa. Maça başlarken saha ortasında kenetleniyoruz ve galibiyet için yemin ediyoruz. Bunlar birliktelik adına çok güzel şeyler.”

DERSİMİZE HEPİMİZ İYİ ÇALIŞTIK

“Bu hafta karşılaşacağımız Pendikspor’u takım olarak çok iyi analiz ettik. Pendikspor’un oynadığı iki maçı da izledim. Hafta içi antrenmanlarda da neleri yapmamız gerektiğini hem takım olarak hem de bireysel anlamda iyi çalıştık. Bir forvet oyuncusu olarak da rakip takımın savunmacılarını yakından inceledim. Hepimiz dersimize iyi çalıştık. Güzel, çekişmeli, mücadeleci ve heyecanlı bir maç daha bizleri bekliyor.”

Haberin Devamı

BİZİM İTİCİ GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ

“Gençlerbirliği taraftarına da çağrıda bulunmak istiyorum. Taraftarlarımızdan bizlere olan desteğini her zamankinden daha fazla vermelerini istiyorum. Çünkü onların desteğiyle daha güzel galibiyetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız, bizim itici gücümüz onlara ihtiyacımız var. Deplasmandaki Boluspor maçında bunu gördük ve galibiyeti hep birlikte kutladık. Sevineceksek de birlikte sevinelim üzüleceksek de yine birlikte üzülelim.”

BEŞTEPE’NİN EVLATLARI KULÜPTEN UZAKLAŞTIRILIYOR

Gençlerbirliği’nde son dönemde yaşananlar camianın tepkisini çekiyor. Kırmızı-siyahlı ekipte uzun yıllar forma giyip kaptanlık yapan, aktif futbolculuk kariyerinin ardından Gençlerbirliği’nde farklı alanlarda kulübe hizmet eden ve son olarak Beştepe Tesis Sorumlusu olarak çalışan Cemalettin Sakallıoğlu’nun görevine son verilmesinin ardından, kulübün sembol isimlerinden Harun Erol’un kulüp üyeliğinden çıkarılması tartışmaya yol açtı.Gençlerbirliği’nde 193 maçta forma giyen ve 50 gol atan Harun Erol, kırmızı-siyahlı ekipte en fazla forma giyen 13., en çok gol atan 6. futbolcu unvanına sahip.

Haberin Devamı

‘Köfteci Harun’ lakabı ile tanınan Harun Erol, 31 Temmuz’da yapılan olağanüstü kongrede, üyelikten çıkarıldığını öğrenince büyük şok yaşadı.Kongreye katılmak için geçmiş dönem aidatlarını ödeyip kongre kartını almak için bankoya giden Erol, delege listesinde adını göremeyince neye uğradığını şaşırdı.Harun Erol, durumu anlamaya çalışırken, yönetim kurulu üyesi Mehmet Soylu, kendisine yardımcı oldu ve Erol, misafir kartı ile salona girebildi.

ARDA ÇAKMAK’IN LİSTESİNDEYDİ

Diğer başkan adayı Arda Çakmak’ın yönetim kurulu listesinde yer alan Harun Erol, konuk kartı ile genel kurul salonuna girerken, Çakmak ve ekibi kongre sırasında bir gerilim yaşanmaması için konuyu gündeme getirmedi. Erol ve arkadaşları, üyelikten çıkarılma durumunun, hukuksuz ve tüzüğe aykırı olduğunu ileri sürüp konuyu mahkemeye taşıyacaklarını dile getirirken, Beştepe cephesinden, kısa süre içinde durumun düzeltileceğine dair adım atılacağı bilgisi geldi.

Gençler’de hedef çıkışı sürdürmek

TAKIM MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ligde bugün Pendikspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde; yöneticiler, teknik ekip, futbolcular ve personel moral yemeğinde bir araya geldi.Boluspor deplasmanında aldığı önemli galibiyetle moral bulan başkent temsilcisinde; Kulüp Başkanı Talip Çankırı, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve destek ekibi, akşam yemeğinde buluştu. Gençlerbirliği Yönetim Kurulu üyelerinden Genel Sekreter Sezgin Özkan ve Osman Sungur’un organize ettiği yemekte, Kulüp Başkanı Talip Çankırı, futbolcuları Boluspor karşısında göstermiş olduğu performanstan dolayı tebrik ederek, bu hafta yine kendilerinden güzel bir galibiyet beklentisi içerisinde olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!