Gençler’de düşüş sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de düşüş sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2022 17:43

Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasındaki derbi maçında Keçiörengücü’ne 2-0 yenilip, haftayı moralsiz kapttı. Geride kalan hafta deplasmanda Yılport Samsunspor’a aynı skorla kaybeden kırmızı-siyahlılar, bu mağlubiyetin ardından tehlike hattının içine indi. Başkent temsilcisi ligin 10. haftasında Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Keçiörengücü yenilgisinin ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Taşkın Aksoy, “İyi başladığımız maçı 2-0 yenik bitirdik” ifadelerini kullandı.

YETERİNCE ÜRETKEN DEĞİLDİK

Müsabakanın ilk 15-20 dakikalık bölümünde tempolu oynadıklarını ve rakip üzerinde baskı kurduklarını aktaran Aksoy, şöyle konuştu:

“O bölümde karambolden bir gol bulsak belki bambaşka skor gelecekti. Sonrasında, Keçiörengücü oyuna biraz daha iyi dahil oldu. Akan oyunda rakibe pozisyon vermedik. 44. dakikada, kendi kullandığımız serbest vuruşta topu rakibe verdik. İyi çıktılar,top geldi gitti, müdahale edebilirdik ancak olmadı.Top direkten dönüp içeri girdi.Mücadelemizden memnunum ancak ikinci yarı istediğimizi yansıtamadık.Buna rağmen iki kafa topumuz var. Keçiörengücü açık alan bulunca değerlendirmesini biliyor, boşuna lider değiller.Bizim en büyük eksiğimiz ceza sahası içerisinde üretkenlik, bire birde adam eksiltmek, orada eksiğimiz var.Daha sonraki maçlarda inşallah bu hatalardan ders alıp, daha iyi şeyler yapacağız. Elimizdeki kadro bu. Devamlı çalışacağız."Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın ise Bartın Amasra’da meydana gelen maden ocağı patlamasında 41 maden işçisinin hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, karşılaşmaya ilişkin bir değerlendirmede bulunmak istemdiğini söyledi.

Haberin Devamı

DERBİYİ KAZANIP ZİRVEYE ÇIKTI

Gençler’de düşüş sürüyor

Spor Toto 1. Lig’de sezon başından bu yana istikrarlı bir çizgi yakalayan Keçiörengücü, derbi mücadelesinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek, liderliğe yükseldi. Eyüpspor’un, deplasmanda Çaykur Rizespor ile berabere kalmasının ardından, zirveye çıkma şansı bulan mor-beyazlılar, bunu iyi değerlendirdi. Gençlerbirliği’ni, Rashad Muhammed ve Melih İnan’ın golleri ile mağlup eden Keçiörengcü, 18 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Mor-beyazlılar, 10. hafta mücadelesinde, Pendikspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Haberin Devamı

Gençler’de düşüş sürüyor

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden madenciler anısına, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü futbolcuları, sahaya üzerinde ‘Milletimizin başı sağolsun’ yazan siyah dövizle çıkı. Maç başlamadan önce de yaşamını yitiren madenciler anısına saygı duruşunda bulunuldu.

BAKMADAN GEÇME!