Gençler’in gözü mahkemede

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in gözü mahkemede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2006 00:00

Gençlerbirliği’nde muhalif kanadın, "usülsüz üyeliklerin ve olağan genel kurulun iptali" istemiyle açtığı dava, bugün Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüşülecek.

Davanın bir önceki duruşmasında, Yargıç Ahmet Kahraman, 14 Mayıs 2006 tarihinde yapılan olağan genel kurulda oy kullanan üyelerin kayıtlarının, bilirkişi tarafından incelenmesine karar vermişti. Mahkemede bugün, bilirkişi raporu üzerinde yeni itirazların olabileceği belirtiliyor. G.Birliği Disiplin Kurulu, dün yaptığı toplantıda, yönetim tarafından ’kesin çıkarma’ istemiyle kurula sevk edilen 7 üyenin durumunu, 22 Aralık’ta yapacağı toplantıya bıraktı. Muhalif kanadın lideri Atilla Aytek ve 6 arkadaşıyla ilgili dosyanın, bugün yapılacak mahkeme sonrasına ertelenmesi dikkat çekti. Muhalif kanadın üyeleri, kararın ileri tarihe çekilmesini değerlendirirken, "Bize yöneltilen, ’Kulübü ve başkanı küçük düşürücü ifade kullandılar’ iddiasıyla ilgili somut bir şey yok. Yazılı savunmamızda bunu belirttik. Sadece muhalif olduğumuz için üyelikten atılırsak, herhalde dünya tarihine geçeriz" diye konuştular.

İDMANDAN KIŞLAYA

G.BİRLİĞİ’nde,
kulüp genel müdürü Hasan Çetinkaya, doktor Savaş Kudaş ve malzemecilerden Şenol Küçükyılmaz, vatani görevleri için birliklerine teslim oldu. Genel müdür Çetinkaya kısa dönem olarak Kırıkkale’de, malzemeci Şenol Küçükyılmaz yine kısa dönem olarak Etimesgut’ta, doktor Savaş Kudaş ise Kara Harp Okulu’nda askerlik hizmetlerini tamamlayacak. Hasan Çetinkaya ile Savaş Kudaş, önceki akşam birliklerine teslim olurken, kırmızı-siyahlıların dün yaptığı idmanı izleyen Şenol Küçükyılmaz’ı futbolcular havaya atarak, "En büyük asker bizim asker" şeklinde tezahürat yaptılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!