Gençler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

Gençler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 16:30

Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’in açılışında gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyaset kurumuyla, sivil toplumuyla, resmi kuruluşlarıyla, size daha iyi hizmet için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bunu da son 20 yıl olduğu gibi yine sizlerin fikirlerini alarak, gençlerimizle istişare ederek gerçekleştiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festivali’n açılışını dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaptı. Beş gün boyunca devam edecek festivale tüm gençleri davet eden Erdoğan, özetle şunları kaydetti:

BEŞ GÜN BOYUNCA 300 ETKİNLİK VAR

“Tam Bana Göre Festival diye isimlendirdiğimiz festivalin geçen yıl ilkini yapmış gençlerimizden çok büyük beğeni almıştık. Geçen sene 2 milyon gencimizin katıldığı festivalimizin ikincisinde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Festivalimizin Ankaralılara, belediyelerimize, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başkent Millet Bahçemiz önümüzdeki beş gün boyunca yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu güzel alanda konserlerden sinema ve tiyatro gösterilerine, sohbetlerden gastronomiye, yazar buluşmalarından konferanslara uzanan geniş bir yelpazede birbirinden içerikli programlar icra edilecek. Gençlerimiz eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra AK Partili belediyelerin kendileriyle ilgili çalışmalarını bizzat görme, öğrenme fırsatı bulacak.

Haberin Devamı

Gençler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın başlangıcında Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya Türküsü şiirini de okudu.

GENÇLİĞİN GÜNDEMİNİ TAKİP İMKÂNI

Festival kapsamında 100 bin nüfusun üzerindeki 150 belediyemizin stant ve etkinliklerini gençlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Böylece belediye başkanlarımızla ülkemizin her köşesinden gençlerimizi bir araya getiriyor, gençliğin gündemini takip etme imkânı sağlıyoruz. Geçen seneki festivalimiz bu bakımdan gerçekten verimli geçti, festivale iştirak eden gençlerimiz başta olmak üzere herkesten olumlu tepkiler aldık. Sizlerden gelen tavsiyeler doğrultusunda belediyelerimiz aracılığıyla sunduğumuz hizmetlerin sayılarını daha da arttırdık. Tamamen gençlerimize yönelik butik projeler geliştirdik. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız sizlerin hayatını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarınızı giderecek, sorunlarınıza çözüm üretecek pek çok yatırım, eser ve hizmeti devreye alıyor.

Haberin Devamı

Gençler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz

TÜM GENÇLERİMİZİ DAVET EDİYORUM

Siyaset kurumuyla, sivil toplumuyla, resmi kuruluşlarıyla, size daha iyi hizmet için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bunu da son 20 yıl olduğu gibi yine sizlerin fikirlerini alarak, gençlerimizle istişare ederek gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu yılki festivalin de her açıdan başarılı geçeceğine inanıyorum. Festival kapsamında ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik Projesi’nin yarışmasının ödülünü vereceğimiz belediyelerimizi ve belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Buradan tüm gençlerimizi hem eğlenebilecekleri hem öğrenebilecekleri hem de verimli vakit geçirebilecekleri bu güzel festivale davet ediyorum.”

Haberin Devamı

3 MİLYON GENCİMİZİ MİSAFİR EDECEĞİZ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuşmasında, “Geçen yıl düzenlediğimiz festivalimiz tam altı gün sürmüştü. 2 milyon gencimizi, Ankaralı hemşehrilerimizi burada misafir etmiştik. Bu sene ikincisini düzenliyoruz inşallah hafta sonuna kadar sürecek olan bu etkinliğimizde de en az 3 milyon gencimizi burada misafir etmeyi planlıyoruz” dedi.

Gençler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz

ÜNLÜ İSİMLER KONSER VERECEK

Tam Bana Göre Festival, 9 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençlerin de yer aldığı festivalde müzik dinletileri, konserler, genç sanatçıların sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Çeşitli illerden festivale katılarak stant açan belediyeler kendi yöresel lezzetlerini de ziyaretçilerine ikram edecek. Bugün Anadolu Ateşi’nin sahne alacağı festivalde, 8 Ekim’de Doğu Demirkol stand-up gösterisi sunacak. Ziynet Sali, Ferhat Göçer ve İkilem de konser verecek. Festivalin son günü olan 9 Ekim Pazar günü Murat Dalkılıç, Derya Uluğ, Ümit Besen ve Pamela, Retrobüs konserlerde sevilen şarkılarını seslendirecek. Konserler 19.30’da başlayacak.

BAKMADAN GEÇME!