Gençler diken üstünde

Güncelleme Tarihi:

Gençler diken üstünde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2018 14:31

Galatasaray galibiyetinin ardından çıktığı Kayserispor maçını kaybeden kırmızı-siyahlılar, son 5 haftaya 30 puanla giriyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit Özat, büyük takımlarla oynanan maçları kazandıktan sonraki müsabakaların zorluğunu oyuncularına hafta boyunca anlatmaya çalıştığını söyledi. Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Kayserispor’a 3-2 yenilen Gençlerbirliği’nde, hesaplar kalan 5 haftada kazanılacak puanlar üzerine yapılmaya başlandı.Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit Özat, Kayserispor maçında geriye düşmelerine rağmen kazanmayı isteyen oyuncularının sahada önemli bir mücadele verdiğini söyledi. Müsabakayı 3-2 kazanan Kayserispor’u tebrik eden Özat, şöyle konuştu:
“Oyuncularımı da kutluyorum. Bana göre müsabakanın ikinci yarısında muhteşem bir oyun çıkardılar, ama olmadı. İlk bölümde rakibin özellikle Badji ile pozisyonları vardı. İlk yarım saatlik dilimde oyun çok kontrollü gidiyordu. Duran bir toptan golü yedik. Futbolda duran top var ancak dönen topu takipte dikkat eksikliği olunca, sonuçta geriye düştük.”
UYARILARDA BULUNDUM
“Bu maça hazırlanırken oyuncularımı birçok konuda uyardım. Ne gibi hatalar yaptıklarını aktardım. Maçtan önce, ofsayt taktiği yapmamamız, çizgi savunma yapmamamız yönünde uyarılarım olmuştu ancak rakip, devrenin son dakikalarındaki bir atakta, biz çizgi savunmada kalınca, farkı ikiye yükselten golü buldu. Buna rağmen oyunu bırakmayan, maçı kovalayan oyuncularım vardı. Her zaman söylüyorum; Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlarla oynadığınız maçları kazandıktan sonraki karşılaşmalar çok zordur. Hafta boyunca da bunları futbolcularıma anlattım ama demek ki diken üstünde olmayı seviyorlar. Artık, bu müsabaka geride kaldı. Osmanlıspor maçını kazanmak için yapacağımız çalışmalara odaklanacağız.” Gençlerbirliği ile Osmanlıspor arasındaki kritik Başkent derbisi, 21 Nisan Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!