Gençler Aktepe’de galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Gençler Aktepe’de galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2023 11:35

2 takım da geride kalan 2 haftada, 4’er puan topladı. Şimşekler, taraftarı önünde oynayacağı müsabakayı kazanıp, üst sıralarda kalmayı hedefliyor. Hakem Feridun Daldaş’ın yöneteceği karşılaşma bugün saat 17.00’de başlayacak. 

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında bugün Bodrumspor’u ağırlayacak. Eryaman Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları sürdüğü için müsabaka yine Aktepe Stadı’nda oynanacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi, hakem Feridun Daldaş yönetecek. 2 takım, geride kalan 2 haftada, birer galibiyet ve beraberlik alıp 4’er puan topladı.
Gençlerbirliği ve Bodrumspor, bugüne kadar sadece iki kez karşı karşıya geldi. Geride kalan sezon oynanan bu maçlarda, Bodrumspor kendi evinde rakibini 2-0 yenerken, Gençlerbirliği, başkentteki mücadeleyi 2-1 kazandı. 2 takımın teknik direktörleri Sinan Kaloğlu ile İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı takımlar da 2 kez rakip oldu. Bu iki müsabakayı da Kaloğlu’nun ekipleri kazandı. Kırmızı-siyahlılar, taraftarı önünde oynayacağı bugünkü maçtan galip ayrılıp, üst tarafta kalmayı hedefliyor. Başkent temsilcisinde, Sakaryaspor maçında sakatlanan ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rahman Buğra Çağıran, forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

TÜM BİLETLER 50 TL’DEN SATIŞTA

Gençlerbirliği Kulübü, misafir takım tribünü dahil tüm tribün biletlerinin 50 TL’den satışa sunulduğunu açıklarken, kombine kart ve stat tribün düzenlemesi konusunda maçı izlemeye gidecekleri bilgilendirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında 26 Ağustos Cumartesi günkü Bodrum FK karşılaşması, Eryaman Stadyumu’nun zemin çalışmalarının devam etmesi dolayısıyla Aktepe Stadı’nda oynanacak olup, taraftarların yeni sezon için almış olduğu kombine biletler Aktepe Stadı’nda da geçerli olacaktır. Aktepe Stadı kapalı tribününün bulunmamasından kaynaklı olarak, Bodrum FK karşılaşmasında “Kapalı Tribün” kombinesine sahip taraftarlar karşılaşmayı “Maraton 1” tribününden; “Doğu Tribün” kombinesine sahip taraftarlar “Maraton 2” tribününden; “Güney Kale Arkası” kombinesine sahip taraftarlar ise “Kuzey Kale Arkası” tribününden Aktepe Stadı’na giriş yaparak karşılaşmayı izleyebilecek. Bodrum FK maç biletlerinin satışa çıkması ve passolig sisteminin teknik anlamda uyumsuzluğu sebebiyle kombine satışları 27 Ağustos Pazar günü saat 09:00’a kadar kapalı olacaktır. Kombine satışları 27 Ağustos Pazar sabahı saat 09:00 itibariyle devam edecektir.”

Haberin Devamı

KOMBİNE SAYISI KAPASİTEDEN FAZLA

Gençlerbirliği’nde kombine bilet sahibi taraftarların Aktepe Stadı’nda yaşadığı sıkıntının nedeninin, satılan kombine bilet sayısının söz konusu stattaki tribün kapasitesinden fazla olması olduğu açıklandı. Gençlerbirliği’nin maçlarını Eryaman yerine Aktepe Stadı’nda oynaması, kombine bilet sahibi taraftarlar arasında da olumsuz durumlara yol açtı. Kombine biletlerini Eryaman Stadı’na göre alan taraftarların biletleri PassoLig sistemi tarafından Aktepe Stadı’nda farklı tribünlere aktarıldı. Gençlerbirliği’nin stadyumdan sorumlu yedek yönetim kurulu üyesi Oktay Ünsal, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı:
Ünsal, açıklamasında; “Aktepe Stadı’nın maraton 1-2 kapasitesinin üstünde kombine satışımız mevcut. Bundan dolayı bazı biletler kale arkasına tanımlandı. Bu tribünden diğer tribünlere geçiş yapılabilmesi için bu maç tek fiyat uygulamasına gidilmiştir. Sezonluk belirlediğimiz fiyattaki değişiklik herhangi bir cezai işleme maruz kalmamak için yapılan bir uygulamadır. Stadyumda taraftarlarımıza her türlü desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR ÖZEL SEREMONİYE HAZIR

Gençler Aktepe’de galibiyet peşinde

Gençlerbirliği’nin oynayacağı iç saha maçlarında, seremoni için takımla beraber sahaya çıkacak 25 çocuk, şehit, gazi ve depremzede ailelerden seçildi. Bu sezon için başlatılan kampanyada, seremonide sahaya çıkacak çocukların, kombine kart sahibi ailelerden seçilmesi kararlaştırılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, 250’yi aşkın ailenin, çocuklarının seremonide takımlarla sahaya çıkması için başvuru yaptığı bilgisi paylaşımıştı. Gençlerbirliği’nin, Bodrumspor ile Keçiören Aktepe Stadı’nda oynanacağı maçta 25 çocuk, şehit, gazi ve depremzede ailelerden seçilecek. 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 kentimizi etkileyen depremin acılarını paylaşma ve dayanışma bilincimizi yüksek tutma adına özel formalar hazırlanıyor. Formalarda, depremin yaşandığı illerin fotoğraflarının yar alacağı, forma numaralarının da depremdan etkilenen illerin plaka numarasından oluşacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

BEŞTEPE’DE GENÇ YÜZLER

Gençler Aktepe’de galibiyet peşinde

Gençlerbirliği’nde transfer çalışmaları çok yönlü sürüyor. Beştepe’ye yeni oyuncular gelirken, bazı isimlerle yollar ayrılıyor bazı futbolcuların da forma rengi değişiyor. Kırmızı-siyahlılar, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe A.Ş.’den defans oyuncusu Yiğit Efe Demir ve forvet oyuncusu Melih Bostan’ı kadrosuna kattı.
Başkent ekibi, 19 yaşındaki defans oyuncusu Yiğit Efe Demir’le kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşırken, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Melih Bostan’ı ise 3+1 yıllığına renklerine bağladı.
Kariyerine, Altınordu altyapısında başlayan defans oyuncusu Yiğit Efe Demir; Fenerbahçe U16, U19 ve Fenerbahçe A takımında forma giydi. Derincespor altyapısında yetişen Melih Bostan ise Fenerbahçe U16, U17, U19, Serik Belediyespor, Eskişehirspor ve son olarak Fenerbahçe A takımında forma giydi. Melih son olarak, TFF 3. Lig’den amatör kümeye inen Eskişehirspor’da görev yaptı.
Gençlerbirliği’nin, kardeş futbolcular Abdullah ve Musa Şahindere’yi, TFF 3. Lig ekibi Hacettepe 1945’e vereceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!