Gençler açılışı Aktepe’de yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler açılışı Aktepe’de yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2023 14:03

Yenilenen kadro ile sezona girecek olan Şimşekler, geride kalan sezon sonunda Süper Lig’den düşen rakibini yenmeyi hedefliyor. Saat 17.00’de başlayacak müsabakayı, hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Haberin Devamı

Trendyol 1.Lig’de yeni sezon heyecanı oynanan maçlarla başlarken, başkentin bu kulvardaki temsilcilerinden Gençlerbirliği, açılış haftasındaki maçta Ümraniyespor’u konuk edecek. Eryaman Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları yetişmediği için kırmızı-siyahlılar ilk hafta karşılaşmasını Aktepe Stadı’nda oynayacak. Saat 17.00’de başlayacak müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yenilenen kadro ile sezona girecek olan Şimşekler, geride kalan sezon sonunda Süper Lig’den düşen rakibini yenerek, yeni futbol mevsiminde taraftarına galibiyet hediye etmeyi hedefliyor.

4 MAÇTA BERABERE KALMADILAR

Gençlerbirliği ile Ümraniyespor, TFF 1. Lig kulvarında 4 kez karşılaşırken, bu maçlarda hiç beraberlik çıkmadı. 2 takım da bu müsabakalarda ikişer galibiyet aldı. İlk iki maçı Gençlerbirliği kazanırken, oynanan son iki karşılaşmadan üstün ayrılan taraf Ümraniyespor oldu. Yeni sezon hazırlıklarını Beştepe ve Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi’nde yapan Gençlerbirliği, oynadığı özel maçlarda; 2 galibiyet ve bir beraberlik alırken 3 kez de yenildi. Kırmızı-siyahlılar, İstanbulspor ve Keçiörengücü’nü yenerken, Kayserispor, Fenerbahçe ve ikinci kez karşılaştığı İstanbulspor’a mağlup oldu. 68 Aksaray Belediyespor ile de berabere kaldı. Ümraniyespor ise oynadığı özel maçlarda Çaykur Rizespor ili iki kez berabere kalırken, Kasımpaşa’ya kaybetti.

Haberin Devamı

BİLGİÇ YÖNETİMİNDE KAZANAMADI

Gençlerbirliği, hakem Kutluhan Bilgiç yönetiminde 5 maça çıkarken, hiç galibiyet alamadı. Başkent ekibi, bu müsabakalarda bir kez berabere kalırken, 4 kez de mağlup oldu. Ümraniyespor ise Bilgiç yönetiminde 12 müsabaka oynadı. Kırmızı-beyazlılar, bu maçların 4’ünü kazanırken, 3’ünde berabere kaldı ve 5’ini kaybetti.

AMİLTON’DAN İMZA FONTAİNE’DEN VEDA

Gençler açılışı Aktepe’de yapıyor



Gençlerbirliği, yeni sezon için yaptığı transferlere bir yenisini daha ekledi. Başkent ekibi, 33 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Amilton Minervino Da Silva ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Futbol kariyerine İspanya’nın CD Ouranse B takımında başlayan Amilton Minervino Da Silva; Valanciano, Varzim, Uniao Madeira, Portimonense, 1860 München ve Desportivo Aves takımlarının formalarını giydi. Deneyimli futbolcu, Türkiye kariyerinde ise Antalyaspor, Konyaspor ve Çaykur Rizespor’da görev yaptı.

Haberin Devamı

YENİ İSİMLER GÜNDEMDE

Başkent ekibi, kadroya yine isimler katarken bir yandan da bazı oyuncularla yollarını ayırıyor. Kırmızı-siyahlılar, geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı ve bu sezon yapılanmasında düşünmediği 32 yaşındaki Madagaskarlı savunma oyuncusu Thomas Fontaine ile yollarını, karşılıklı anlaşarak ayırdı. Tecrübeli savunma oyuncusu, bu gelişmenin ardından takım arkadaşlarına veda etti.
Beştepe yönetimi, orta sahayı güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, özellikle merkez orta sahaya takviye için, geçen yıl da kadroda olan Enes Keskin’in yanı sıra, Kartal Kayra Yılmaz, Cihan Kahraman ve Ogün Özçiçek isimleri üzerinde duruyor. Bu isimlerden bir veya ikisinin takıma kazandırılması için temasların yoğunlaştırıldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

BELTAN’DAN KOÇAK’A ZİYARET

Gençler açılışı Aktepe’de yapıyor

Gençlerbirliği’nde, tribünlere hareket getirmek ve stada gelen izleyici sayısını arttırmak için çalışmalar yürüten yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Yaşar Koçak’ı ziyaret etti.
Özellikle, okullarda yaptığı çalışmalarda öğrencileri tribüne çekmek için çaba harcayan İsmet Beltan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ankara’ya yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Koçak’ı ziyaret ederek hem “hoş geldiniz” dedik hem de yeni görevinde başarılar diledik. Bilindiği üzere Gençlerbirliği, okullarda hiçbir kulübün yapmadığı çalışmalarla camiamızın ismini duyuruyor. Ankaralı çocukların, gönüllerini uzak diyarlardaki takımlara kaptırmamaları, şehirlerinin takımını destekleme faziletini kavramaları için eğitimlere okullardan başlıyoruz. Kuşkusuz, bu çalışmalara bürokratlarımızın ve eğitimcilerimizin desteği de çok önemli. Bu vesileyle kendisine tekrar hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.”
Bu arada yönetici İsmet Beltan’ın, Ümraniyespor maçına Ankaralılar’ı davet etmek için hazırlattığı pankartlar kentin ana bulvarlarına asıldı.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN TAKIMA MORAL

Gençler açılışı Aktepe’de yapıyor

Gençlerbirliği taraftarları, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne gelerek takımın son çalışmasını izledi. Kırmızı-siyahlılar, tezahüratları ile teknik ekip ve oyunculara moral verirken, Ümraniyespor maçı için başarı dileklerini iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!