Genç kızlar çeyrek finalde  

Güncelleme Tarihi:

Genç kızlar çeyrek finalde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2023 09:50

Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı adını çeyrek finale yazdırdı. U17 Türkiye Şampiyonası play-off turunda mücadele eden Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı, rakibi Rusumat-4 Gençlik’i penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

U17 Türkiye Şampiyonası play-off son 16 turunda, Ordu’nun Rusumat-4 Gençlik U17 Kız Futbol Takımı ile karşılaşan Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı rakibini penaltılarda geçti. Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda oynanan ve normal süresi 1-1 tamamlanan maçta direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltılara kalan karşılaşmada Gençlerbirliği’nin U17’li kızları, rakibini 7-6’lık skorla yendi. Başkent ekibinin müsabaka içindeki golü, geçen sezonu ligde attığı 34 golle “gol kraliçesi” unvanını kazanan İklim Ateş’ten geldi.

2 GENÇ OYUNCUYA PROFESYONEL İMZA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, futbol akademisinde yetiştirdiği, iki oyuncu; Umut İslamoğlu ve Arda Çağan Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Geçen günlerde, 17 yaşındaki altyapı oyuncusu Fırat Tulgayoğlu ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan başkent ekibi, bu kez futbol akademisinden yetişen iki oyuncuya daha profesyonel sözleşme imzalattı. Kırmızı-siyahlılar, altyapı oyuncularından 16 yaşındaki Umut İslamoğlu ile 3, 18 yaşındaki futbolcu Arda Çağan Çelik ile 5 yıllık profesyonel kontrat yaptı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Altyapıdan ve Destek Sportif AŞ’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, sözleşme imza atan oyuncular ve aileleri katıldı.

Haberin Devamı

TALİHLİ TARAFTAR BEŞTEPE’DE AĞIRLANDI

Gençlerbirliği’nin 2023-2024 sezonu kombinesini alan bin 500’üncü taraftar olan Kadir Yiğit Okur ile arkadaşı Seyithan Çallı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne konuk oldu. Başkent ekibinin Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan’ın da yer aldığı organizasyonda, talihli taraftarlar, teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi. A Takım antrenmanını saha kenarından takip eden taraftarlar, ardından takımla birlikte akşam yemeği yedi. Futbolcularımızla sohbet ettikten sonra tüm takımın imzaladığı formalarını teslim alan taraftarlar Kadir Yiğit Okur ve Seyithan Çallı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip, Sakaryaspor maçı için başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!