Gelin makyajında detayların önemi

Güncelleme Tarihi:

Gelin makyajında detayların önemi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2013 01:19

Siyah ve hafif kahve ile gölgelendirmiş bir göz makyajının ideal olduğunu aktaran Paris Kuaför makyaj artisti Eda Koşar, gece saçlarının kişiye özel tasarlandığını ifade etti.

Haberin Devamı

Eda Koşar, makyajla ilgili şu önerilerde bulundu: “Vizon renkler ön planda. Altın parıltıları, bronzlar, kahvelerle yüzünüzü doğal rengiyle parlatın. Altın parıltılarını kış, bronz ve kahveleri yaz aylarında kullanmanızı tavsiye ediyorum. Dumanlı göz makyajında koyu tonlara alışılmıştı ancak bu sene gri ve siyahla sınırlı kalmayıp çok koyu kahve tonları turuncularla birlikte kullanabilirsiniz. Makyajın en çekici parçası olan kırmızı rujları, tüm tonlarıyla kullanabilirsiniz.”

SAÇLAR DALGALANIYOR

Eda Koşar, saç modasını da anlattı: “Şık ve sade topuzların yanı sıra dalgalı, 70’lerin etkisi ile saç tarama sitilleri ve doğal bırakılan saçlar, yerini fönlü dalgalı saçlara, yumuşak mizamplı volümlere bırakıyor. Renklerde ise koyu kahveler kestaneler sıcak kumrallar öne çıkıyor. Röflelerde belirgin açıklar yerine farklı tonlarla renklendirmeler var. Siyah saçların arasına mor, bordo, mürdün baleyajlar veya kahvelerin arasına sıcak bakır pembe yansımalı geçişler ve tabi ki açık renk sevenler için platin dediğimiz çok açık sandre saçlar, çok moda.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!