Geleneksel kermes

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel kermes
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2013 01:16

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği’nin (DMEDD) geleneksel kermesi, bu yıl CerModern Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Haberin Devamı

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği’nin geleneksel kermes, yurt dışı temsilcilikleri ve Ankara’da faaliyet gösteren çok sayıda yabancı misyonun katılımıyla gerçekleştirildi. DMEDD geleneksel kermesinin açılışını yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru ile eşi DMEDD Başkanı Canan Koru, stantları gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Kermeste, aralarında KKTC, Japonya, Çin, Güney Kore, Güney Afrika, İrlanda, İran, Macaristan, Hindistan, İtalya, Katar ve Rusya’nın da bulunduğu çok sayıda yabancı misyon stant açarak ürünlerini sergiledi. Kermesi, yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi gezdi.

ULUSLARARASI ETKİNLİK

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği her yıl, Ankara’da bulunan yabancı misyonların katılımı ve yurtdışındaki temsilciliklerden bağışlanan malzemelerle çeşitlendirilen uluslararası nitelikte bir kermes düzenliyor. DMEDD’in en büyük gelir kaynağını oluşturan kermes, geçtiğimiz yıllarda Ankara Palas Konukevi’nde gerçekleştirilirken, son iki yıldır CerModern Sanat Merkezi etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!