Gece yarısı facia gibi kaza

Güncelleme Tarihi:

Gece yarısı facia gibi kaza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2021 01:39

Yenimahalle’de bulvar üzerinde bakım-onarım çalışması yapan belediye işçilerinin kamyonetine, otomobil çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Gazi Mahallesi Ankara Bulvarı Atatürk Orman Çiftliği Köprülü Kavşağı’nda, yoldan geçen sürücülerin dikkatini çekmek için gerekli uyarı işaretlerini yola yerleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi işçileri, daha sonra çalışmaya başladı. Etimesgut yönüne giden İsmail Kaanhan Aydoğan (25) yönetimindeki 06 EU 4201 plakalı otomobil, bulvarın sol şeridinde park halindeki 06 EG 1396 plakalı kamyonetine ve yaya olarak çalışan belediye işçilerine çaptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan otomobil, bariyere vurdu.

Gece yarısı facia gibi kaza


BİR ÖLÜ ÜÇ YARALI

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, işçilerden 38 yaşındaki Enes Sakarya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan diğer belediye işçileri Salih Çınar (29) ve Serdar Doğan (44) ile otomobil sürücüsü İsmail Kaanhan Aydoğan da ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Aydoğan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!