Gazi uygun adım

Güncelleme Tarihi:

Gazi uygun adım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2013 00:00

Halkbank’ın desteğini aldıktan sonra Birinci Lig yürüyüşünü hızlandıran üniversite kulübünün kadın voleybol takımı, Alanya’daki dörtlü finallerde Başkent’i temsil edecek.

Haberin Devamı

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde oynanan grup yarı final müsabakalarının ardından dörtlü finale yükselen takımlar belli oldu. Kocaeli’deki yarı finaller sonucunda; Halkbank Gazi Üniversitesi, Salihli Belediyesi, Karşıyaka ve Çanakkale Belediyesi, dörtlü finale çıkan takımlar oldu. 14-16 Nisan günlerinde Alanya’da yapılacak final maçlarında ilk iki sırayı alacak takımlar Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi’ne yükselecek.

YARI FİNALDE 3’TE 3 YAPTILAR

Sezon başında yaşadığı maddi imkansızlıkların ardından kapanma aşamasına gelen Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Milli takımlara sponsorluk katkısı sağlayan Halkbank’ın verdiği destek ile yola çıktı ve geçen sürede büyük bir başarı yakaladı. Halkbank Gazi Üniversitesi Kocaeli’ndeki yarı finallerde; Karayollarını 3-0, Salihli Belediye ve Altınoluk Belediye’yi ise 3-1 yenerek final grubuna kaldı.
Kaptan Deniz Hakyemez Çetinsaraç, tüm takım ve altyapı oyuncuları adına Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci ve Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’na teşekkür ederken, “Bu desteği 1. Ligle taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!