Gazetecilerin gözünden Ankara

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilerin gözünden Ankara
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 01:00

Ankara Kulübü Derneği’nin düzenlediği ‘Gazeteci Gözüyle Başkent Ankara’ konulu panelde, ulusal gazetelerin Ankara ekleri yöneticileri bir araya geldi.

Haberin Devamı

Moderatörlüğünü Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar’ın yaptığı panelde, Ankara Hürriyet Haber Koordinatörü Deniz Gürel, HaberTürk Ankara Haber Koordinatörü Özgür Çoban, Milliyet Ankara Köşe Yazarı Ali İnandım ve Cumhuriyet Gazetesi’nden Işık Kansu Ankara’nın sorunlarını konuştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı panelin açılış konuşmasını yapan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, “Biz Ankaralılar ve Ankara Kulübü bu şehri, başkentimizi sahipsiz bırakmayacak” dedi. 

Gazetecilerin gözünden Ankara

HERKES BİR ŞEKİLDE BÜROKRASİYE TAKILIYOR

Diğer kent gazeteleriyle hiçbir zaman yıkıcı bir rekabet olmadığına dikkat çeken Ankara Hürriyet Haber Koordinatörü Deniz Gürel, “Bürokrasinin başkenti olan bu kentte herkes bir şekilde bürokrasiye takılıyor. Şehrimizde birçok üniversite var ama üniversiteler Ankara’da yok gibi muamele görüyor” diye konuştu. Ankara Kulübü Derneği olmasa 13 Ekim’in unutulacağına dikkat çeken Işık Kansu da “Ankara, bizim onurumuzun, gururumuzun simgesidir. Türk halkı her zaman Ankara ile gurur duymaya devam edecektir” dedi. Ankara’nın bir başkent için çok fazla sorunu olduğunu söyleyen Ali İnandım, “Sakarya Meydan Muharebesi’nin yapıldığı yer milli park ilan edildi. Çocuklar, savaşın Adapazarı’nda olduğunu zannediyorlardı. Artık burada olduğunu öğrenebilecekler” ifadelerini kullandı. Habertürk Ankara Haber Koordinatörü Özgür Çoban ise “Çok büyük bir uygarlık birikiminin üstünde oturuyoruz. 1. Meclis var, kale var, 2. Meclis var. Önünde gelip geçiyoruz. Kent meydanımız yok. Bana göre ortasından vızır vızır araçların geçtiği bir meydan olamaz” diye konuştu. Murat YILMAZ

BAKMADAN GEÇME!